Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne az eljegyzés? Én 15 éves vagyok ő pedig 19 és több mint fél éve vagyunk együtt.
"és több mint fél éve vagyunk együtt." :DDD Ezt ugy irtad, mintha a fél év már rekordnak számítana.
Igen, korai lenne. Ha roma vagy, akkor meg szinte elkéstél.
Az utolsó válasz, utolsó mondatán jót nevettem.
"ha roma vagy már elkéstél"
Igen ha roma vagy, akkor már gyereknek is kéne, max 2-nek, de minimum 1-nek.De ha magyar vagy, akkor eszednek kéne lenni. Ami ugy látom nincs most meg.
csatlakozom az e löttem szólókhoz. nagyon-nagyon korai még az eljegyzés.nehoyg lekösstétek már magatokat.
ez a fél év olyan nagy idö?majd késöbb meglátod,hoyg eza a kis idö valoban mennyire kis idö.
pár év mulva amikor mára sokadik pasidoon lezsel tul,és eszedbe jut a mostani kérdésed jót nevetsz magadon.
nekem is ennyi idösen jött az elsö nagy szerelem....3 évig tartott,de eszünkbe sem jutott eljegyezni egymást.és jol tettük.
Nem a korodból ítélve mondom a választ.
Fél év még semmi. Fél év után még 20-30 éves embernek sem ajánlanám az eljegyzést. Tudod, miért? Mert fél év még rohadtul nem elég arra, hogy kiderüljön minden olyan tulajdonság a párodban, vagy valami gixer a kapcsolatotokban, ami miatt esetleg meggondolnád magad, vagy ami kihatással lehet a további életetekre.
Én is fél éve vagyok együtt a párommal, és csak most kezdem látni azokat a dolgait, amik nekem nem szimpatikusak. Persze ez még nem jelenti rögtön azt, hogy szakítani akarnék vele, mert nem tudom ezekkel együtt elfogadni, de a kapcsolatunk elején egyáltalán nem gondoltam volna róla, hogy ő ilyen is lehet.
Szóval én azt mondom, hogy egy eljegyzés nagyon nagy lépés, az már bizonyos elkötelezettség, és fél év még nem elég arra, hogy ilyen szinten megismerd.
Hány olyan esetről lehet hallani, hogy egy nő évek után tud meg valamit a már férjéről (!), amit előtte elképzelni se tudott volna...
Hidd el, sok mindent fogtok még átélni, százszor átértékelődhetnek benned a dolgok.
Szerintem még korai volna az eljegyzés. A szerelmeteket fejezzétek ki valahogy másképp egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!