Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy a barátom kiszeret belőlem . Csomó nálam sokkal szebb csaj járkál a világban . Én úgy érzem nem vagyok elég jó neki! Vajon mi jár ilyenkor a pasik fejében?
Ő azt mondja én vagyok neki a tökéletes . De ő körül van véve gyönzörű lányokkal . Félek , hogy egyszer rájön , neki szebb kell .
Srácok , mondjátok el nekem is , hogy ilyenkor mit gondoltok ?!
Miért aggódsz ilyeneken?
Biztosan megnézi a többi csajt is, de neki tényleg csak te kellesz.
A szépség egy nagyon relatív dolog. A pasiknak pl. a barátnőjük a legszebb.
21F
Fogadjunk, hogy számtalan helyesebb pasi is van a párodnál, mégis ő kell. Remélhetőleg ő is hasonlóan gondolkodik. Egy kapcsolat nem a szépségről szól. Nézd csak meg Károly herceget és Camillát. És nézd meg Dianát, akit Károly dobott Camilláért. Ezek a dolgok nem elsősorban a szépségen múlnak nyugi.
De ha folyton emiatt aggódsz, az bizony tényleg rossz hatással lehet a kapcsolatodra.
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de amiatt max 35 fölött kéne aggódnod :D
Igenis légy büszke magadra, hogy amellett, hogy rengeteg szép nő veszi körül a pasidat, téged választott.
Magyarán, te messze többet érsz azoknál. :) Szeresd őt, de nehogy elkezdj féltékeny hisztériába fogni, mert akkor tényleg tönkreteszed a kapcsolatot.
Legyen egy kis önbizalmad. Te vagy a legszebb és neki is az vagy.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!