Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szoktátok egymást csörgetni napi 10 szer? Mire jó ez? Ilyenkor Csajok mit éreztek? Egy 18 éves csaj állandóan csörget, rámvan kattanva én is rá de akkor is! Mire jó ez?
Lány vagyok,de sosem csörgetek senkit! Ne általánosíts! Ha szeretnék valakitől valamit,felhívom!
18/L
Szia!
nem értem azt a lányt. valószínűleg nagyon kelhetsz neki.
én a barátommal csináltam ezt régen. De ez a jelzés pusztán arra jó h, "Hahó, most is épp rád gondolok!"
néha jól esik ezt látni:) de mégis mióta ismered ezt a 18 éves csajt? és edig milyen kapcsolatba álltatok?
Szia. Lehet, hogy azt szerettné, hogy hivd vissza, mert nincs pénze a kártyáján, ez mehet egy darabik, de gondolom te sem akkarod az egész pénzedet telefonszámlára költeni, ergo hoszabb távon nem müködik még testvérek között, hogy mindig csak te hivd. (kivéve ha igyenes neked)
ez lehet az egyik ok...
Lehet valoban gondol rád, de az, hogy megcsörgetek valakit "csak" az nem szép dolog.
Engem is csörgetett egy leányzo,(nem akkart semmit tölem), aztán felhivtam és leálitottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!