Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ha tetszik nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha tetszik nektek egy csaj akkor oda szoktatok menni hozzá?

Figyelt kérdés

És ah pl neten beszélgetsz vele akkor ha látod élőben odamersz menni hozzá? (17 vok am) :D

Őszintén válaszoljatok pls.

2011. máj. 5. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha tetszik egy csaj élőben soha nem megyek oda hozzá.Minek?Úgy is elutasít, semmi értelme.

Ha netről ismerem és tetszik akkor persze hogy odamegyek beszélgetni.

21f

2011. máj. 5. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát ha az utcán meglátok valami jó csajt, én nem megyek oda annyi önbizalmam azért nincs. De egy más helyzetben mint például amit itt említesz akkor persze.
2011. máj. 5. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
ha személyesen ismerem, akkor természetesen eldumálgatok vele :D de ha az a tipikus "szoktam látni egy csajt..." típusú helyzeteknél nem :D
2011. máj. 5. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de azért írok, mert szerintem ide kapcsolódik. Szóval, engem valamelyik nap az utcán (mellesleg az egyik barátnőmmel sétáltam...) leszólított egy pasi, hogy nem szeretnék-e vele megismerkedni, pedig egyáltalán nem voltam kihívó cuccban. De nem nagyon volt az esetem és sokkal idősebb is volt, de azért a bátroságát elismerem. Más helyeken (zárt helyeken) már többször előfordult, hogy leszólítottak, de azért az eléggé fura volt, hogy csak úgy az utcán sétálgatás közben is. 18/L
2011. máj. 5. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Én igen. Miért ne?

Sőt mi több... több csajt utcán ismertem meg.

Szórakozóhelyre lemegyek, van ott néhány csaj, aki még egyedül van/barátnőivel. De csak néhány. Azoknak is a fele olyan, akik egyedül szoktak elmenni bulizni és egyedül is szoktak hazajönni. :-D

De utcán naponta minimum 2 órát mászkálok. Suli, meló, ide-oda megyek utána... van úgy hogy 4-et is.

Nap, mint nap látok több, mint 50 korombeli csajt. Valamikor 100-at. Az hetente több száz csaj.

Józanul kb. hetente-két hetetente odamegyek egyhez. Enyhén piásan (értsd:nem részegen, buliból, kocsmából, haveroktól...) minden második ilyen este.

Szórakozóhelyen pedig mindenképpen odamegyek valamelyik csajhoz.

2011. máj. 5. 20:57
 6/7 anonim válasza:

Van egy lány az osztályomban, nagyon szép, és tetszik is, nagyon bejön nekem. Jóban vagyunk, de nem szoktunk nagyon beszélgetni, meg nem is nagyon megyek oda hozzá, mert úgy érzem, hogy nem ilyen pasi kellene neki, mint amilyen én vagyok...

De ha pl. leülök mellé szünetben, akkor is csak keveset és szinte a "semmiről" dumálunk, szal nagyon beszédtémánk sincsen :S

2011. máj. 5. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, pedig csak hatodikos... Bár lehet hogy pont nem megyek oda mert két évvel fiatalabb, és elég gyerekesnek tűnik.. De azért meg kell hagyni nagyon szép lány.
2011. máj. 6. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!