Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 3 év ismertség,2 és fél év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év ismertség,2 és fél év együttélés után joggal szeretném hogy megkérjen?

Figyelt kérdés
Ha erről beszélünk, mindig mondja hogy ő is szeretne majd házasodni, már az időpontot is megbeszéltük kb. De a kérdés valahogy nem hangzik el. Egy ideje már jegygyűrűs oldalakat sem néz, pedig már 2 éve is azt csinálta, és közben a lánykérésről olvasgatott. Kicsit úgy érzem, megtéveszt (vagy előfordulhat, hogy 2 éve tervezzen valamit? :D szerintem sem).
2015. nov. 2. 00:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%

Mi lassan 4 éve vagyunk együtt és még az én barátom se kért meg Pedig már tudja milyen lesz a gyûrû, hány év múlva házasodunk szóval szerintem ne háborogj :D majd megkér valamikor amikor nem ia számítassz rá :)

18,5

2015. nov. 2. 00:13
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem háborgok, csak nem tetszik hogy kétségek között tart. Ilyenkor szerintem már ideje lenne a szintlépésnek. Gondolom azért 18 évesen még nem éltek együtt (ami nélkül nem is várnám el hogy bárki megkérje a kezem, de úgy vélem, hogy lassan 3 év együttélés alatt már sikerült kiismernünk egymást annyira, hogy tudjuk, hogy a másikkal szeretnénk leélni az életünket vagy sem.)
2015. nov. 2. 00:17
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Szeretni joggal szeretne bárki bármit, mert az ő érzelmei :D. A kérdés ennél sokrétűbb, mint amit leírtál:

-hány évesek vagytok (azért mondjuk egy 22 éves és egy 26 éves férfi között azért már van különbség, a legtöbbjük a '20-as évei első felében még nem áll készen a házasságra)

-mennyire volt hullámzó a kapcsolatotok

-mennyiszer beszéltetek a házasságról, nem érezte-e nyaggatásnak stb.

Ha ennyire kétségek között érzed magad, akkor ezt meg kell neki mondanod. Nem hisztive, ultimátumot adva, hanem úgy, hogy ne haragudj, de úgy érzem, kétségek között tartasz a házassággal kapcsolatban, légy szíves válaszolj, tervezed-e egyáltalán, és kb. mikor. A reakcióiból azért elég sok mindent le lehet szűrni... mennyire sumákol, mennyire ad olyan testbeszédes jeleket, amelyek arra utalnak, hogy hímez-hámoz, nem akarja bevallani az igazat, vagy egyáltalán, hogy mennyire hatja meg, hogy te bizonytalannak érzed a kapcsolatot.

2015. nov. 2. 00:29
 4/23 anonim ***** válasza:
58%
Tudok olyat ahol ez nem téma jóval több idő után sem 30 év fölött. És már együtt nevelik a gyermeküket.
2015. nov. 2. 00:51
 5/23 A kérdező kommentje:
Mert ők nyilván nem házasságpártiak ezek szerint. Mi pedig az elején tisztáztuk, hogy szeretnénk házasodni. Kinek mi az álláspontja, engem pl. nem zavar hogy "tudsz" olyanokat akiknek nem fontos. Mire próbáltál ezzel utalni?
2015. nov. 2. 01:24
 6/23 anonim ***** válasza:
19%
Arra, hogy ez csak egy jelképes dolog. Jó lesz ez akkor is amikor már lehúztatok egymás mellet vagy 15 évet és még mindig jól működik minden.
2015. nov. 2. 01:28
 7/23 Fish1 ***** válasza:
100%
Ez a "joggal szeretném" dolog nekem nem hangzik túl jól. Egy kapcsolatban olyan dolgot lehet "joggal" kérni, amibe a másik is tényleg beleegyezik és hajlandóságot mutat rá. Szerintem fontos a kompromisszum, és hogy ne erőltessünk rá a másikra olyat, amit nem akar. Szerintem ha sokat kérdezgeted erről, akkor pont az ellenkezőjét fogod elérni ezzel.
2015. nov. 2. 03:18
 8/23 anonim ***** válasza:
60%

Önzőség és egoista viselkedés a felsőfokon kérdező, amit művelsz!

Nem, nem kérheted joggal! Egy párkapcsolatban nem elvárunk a másiktól valamit, hanem szeretettel tesszük azt, amit csinálunk!

3 év meg tulajdonképpen még semmi. Meg egyébként is, nem a mennyiség számít, hanem a MINŐSÉG!!!

"Kicsit úgy érzem megtéveszt."

Jó nagy h..lye vagy már bocsánat. Mi a megtévesztés, ha szeret téged? Ennyi neked nem elég? Másnak még ez se adatik meg, te pedig itt hőzöngsz, mert még nem kérte meg a kezedet!

Irigylem az irtó nagy problémádat!!

Egyébként meg minek a házasság, ha a kapcsolatotok nem a legjobb? A kérdésedből nem derül ki, hogy milyen, ezért írtam ezt.

Szóval inkább tedd félre az önző viselkedésedet, és örülj annak, hogy van egy férfi melletted, aki szeret téged!

2015. nov. 2. 06:37
 9/23 anonim ***** válasza:
37%

Beszelj vele arrol hogy te az a no vagy akit meg kell tisztelni azzal hogy jogilag is hozzatartozova tesz.

Beszelj a hazassag fontossagarol.

Telik az ido az eselyed egyre kisebb hogy elvegyen.

A hazassag nem ajandek nem kell kierdemelni sok ev elettarsi kapcsolattal.

A hazassag igeret a jovore nezve igeret a kozosjovore mindig is az volt.

Lassan a parok nnyugdij elott hazasodnak 20-30 ev utan mert mukodott a kapcsolat szomoru.

A hazassagot a kozos elet elejen kell megkotmi es mukodove tenni.

2015. nov. 2. 08:10
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatotoktól függ.

Minden esetre kommunikáció. Mi nem ő vagyunk.

2015. nov. 2. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!