Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek is gáz, ha 5 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz, ha 5 év kapcsolat ebből 2 év együttélés után sem kértem még meg a barátnőm kezét?

Figyelt kérdés
2014. szept. 25. 10:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%

Mármint mi ebben a gáz? Korainak érzed? Vagy későinek? Hány évesek vagytok?

Akkor kérd meg a kezét, amikor úgy gondolod, hogy eljött az ideje és magatok miatt csinálod, nem pedig valamilyen külső kényszer hatására, hanem azért, emrt tényleg vele akarod leélni az életed.

2014. szept. 25. 10:54
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Nekem aztán tök mindegy, mit csinálsz, és a barátnődön és rajtad kívül másnak is tökmindegynek kéne, hogy legyen. Ahogy ti érzitek, itt nincs olyan, hogy "gáz", "nem gáz".
2014. szept. 25. 10:59
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Főleg kortól és életszakasztól függ. Ha egyetemista korotokban összejöttetek, és az önálló egzisztenciátokat alakítgatjátok, nem sok. Ha harmincas éveitek második felét tapossátok, akkor úgy gondolnám, ti már nem is fogtok összeházasodni, mert nektek nem az a fontos. Egyébként a külvilág problémázik, vagy a párod? Mert idegenekre ne hallgass..
2014. szept. 25. 11:03
 4/20 anonim ***** válasza:
74%
A férjem 6,5 év és ebből 3 év együttélés után kérte meg a kezem, de 2 év együttélés után már én is szerettem volna, mégis nekünk így volt jó, mert a férjem is akkor akarta., és minden más szempontból is akkor jött el az ideje. Ha 30 körül, vagy afölött vagytok, akkor addigra én már szerettem volna házas lenni, és gyereket vállalni, de mondjuk 24 évesen még rendben van a hosszabb együttélés eljegyzés és házasság nélkül.
2014. szept. 25. 11:06
 5/20 anonim ***** válasza:
95%

Ha hosszú távon tervezel a barátnőddel, és úgy gondolod hogy idővel majd őt szeretnéd feleségül venni és tőle szeretnél családot akkor igen. Akkor csak szívatod hogy bizonytalanságban tartod.

Ha csak egymás mellé vetődtetek és kényelmesebb együtt lakni mint külön, és nem úgy tervezed hogy később ő lesz az életed párja , akkor teljesen rendben van így is.

2014. szept. 25. 11:20
 6/20 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem 20 évesek vagytok és jól meg vagytok egymással és vele tervezed a jövőt, akkor fura. Főleg akkor, ha a barátnődnek veled vannak tervei.

Ezt tisztázni kell, hogy ki hogy képzeli el a jövőt és nem szabad áltatni a másikat. Ha nem vele képzeled el, akkor engedd el, hadd találjon mást, aki valóban rá vágyik.

5 év alatt már teljesen megismerhetted ahhoz, hogy tudd mit szeretnél, vagy mit nem szeretnél vele.

2014. szept. 25. 11:32
 7/20 anonim ***** válasza:
48%

mi 4 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve együtt élünk, mégsem érzem, hogy gáz lenne, tekintve, hogy 21 évesek vagyunk :D

mondjuk 30 fölött ha nem is gáz, de elgondolkodtató lehet, de kicsit kevés infót adtál meg ahhoz, hogy erről bárki is tudjon véleményt formálni :)

2014. szept. 25. 11:53
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyàltalàn nem gàz, nem is tudjuk hàny èvesek vagytok. Ha mèg nem vagytok biztosak magatokban, vàrjatok.
2014. szept. 25. 12:41
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

Tök mindegy mit csinálsz, mindig akadni fog olyan ember a környezetetben, aki szerint gáz. Legyen szó bármiről.

Csak a saját igényeitekkel foglalkozz, ne másoknak tegyél szívességet :)

2014. szept. 25. 12:44
 10/20 A kérdező kommentje:

27 éves vagyok, barátnőm 22. Ő már szeretné, meg gyereket is szeretne, de én nem érzem késznek magam rá. Azt mondta, hogy nem gond, ha várnia kell míg úgy nem érzem szeretném-e, de azért látom rajta, hogy bántja a dolog.

Meg már anyám is pedzegeti, hogy ha szeretem, akkor vegyem el ne hülyítsem.

2014. szept. 25. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!