Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz, ha 5 év kapcsolat ebből 2 év együttélés után sem kértem még meg a barátnőm kezét?
Mármint mi ebben a gáz? Korainak érzed? Vagy későinek? Hány évesek vagytok?
Akkor kérd meg a kezét, amikor úgy gondolod, hogy eljött az ideje és magatok miatt csinálod, nem pedig valamilyen külső kényszer hatására, hanem azért, emrt tényleg vele akarod leélni az életed.
Ha hosszú távon tervezel a barátnőddel, és úgy gondolod hogy idővel majd őt szeretnéd feleségül venni és tőle szeretnél családot akkor igen. Akkor csak szívatod hogy bizonytalanságban tartod.
Ha csak egymás mellé vetődtetek és kényelmesebb együtt lakni mint külön, és nem úgy tervezed hogy később ő lesz az életed párja , akkor teljesen rendben van így is.
Ha nem 20 évesek vagytok és jól meg vagytok egymással és vele tervezed a jövőt, akkor fura. Főleg akkor, ha a barátnődnek veled vannak tervei.
Ezt tisztázni kell, hogy ki hogy képzeli el a jövőt és nem szabad áltatni a másikat. Ha nem vele képzeled el, akkor engedd el, hadd találjon mást, aki valóban rá vágyik.
5 év alatt már teljesen megismerhetted ahhoz, hogy tudd mit szeretnél, vagy mit nem szeretnél vele.
mi 4 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve együtt élünk, mégsem érzem, hogy gáz lenne, tekintve, hogy 21 évesek vagyunk :D
mondjuk 30 fölött ha nem is gáz, de elgondolkodtató lehet, de kicsit kevés infót adtál meg ahhoz, hogy erről bárki is tudjon véleményt formálni :)
Tök mindegy mit csinálsz, mindig akadni fog olyan ember a környezetetben, aki szerint gáz. Legyen szó bármiről.
Csak a saját igényeitekkel foglalkozz, ne másoknak tegyél szívességet :)
27 éves vagyok, barátnőm 22. Ő már szeretné, meg gyereket is szeretne, de én nem érzem késznek magam rá. Azt mondta, hogy nem gond, ha várnia kell míg úgy nem érzem szeretném-e, de azért látom rajta, hogy bántja a dolog.
Meg már anyám is pedzegeti, hogy ha szeretem, akkor vegyem el ne hülyítsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!