Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után, milyen körülmények között költöztetek össze?
A kérdésem az lenne, hogy ti hány évesen, mennyi idő után, és milyen körülmények között költöztetek össze a párotokkal/férjetekkel?
(Gondolok itt olyanra, hogy mindketten dolgoztatok, vagy csak egyikőtök, hogy jöttetek ki a pénzből, albérletbe, vagy saját lakásba, stb.) Volt akiknek nem sikerült az együttélés? Milyen okai voltak?
Köszönöm a válaszokat! :)
23 évesen fél év távkapcsolat után költöztünk össze a külföldi párommal. Több repülőzésnek, ingázásnak értelmét nem láttuk, mivel nagyon költséges volt, valamint munka és tanulás szempontjából sem a legelőnyösebb - így úgy gondoltuk megpróbáljuk együtt, mert úgy éreztük működne.
Akkoriban egy ideig még csak az ő fizetéséből éltünk, albérletben. Hamarosan találtam én is munkát szerencsére. 1-2 éven belül már a házépítésen gondolkodunk:)
Mi 7 évig legjobb barátok voltunk és anno barátként laktunk együtt 1,5 évet.
Miután összejöttünk, a 2. nap már csak a cuccaimért jártam haza, 2 hét múlva már nála laktam.
Én albérletben laktam, ő saját lakásban, így természetes volt, h én költözöm hozzá.
Én munkakereső voltam, ő dolgozott. Volt egy minimális megtakarításom + akkor még elég jó munkanélkülit kaptam + a régi albérletből eladtam a felesleges dolgokat, amiből 2 nem kell (pl. hűtő, mosógép, mikro stb.), ebből is volt egy kis + pénz.
3 hónap után találtam munkát.
Azóta összeházasodtunk :)
Voltak nehézségek, főleg összecsiszolódás terén, de megoldottuk :)
Mi fél év után költöztünk össze. Én dolgoztam már akkor is. Amíg Ő tanult addig egy fizetésből nem jöttünk volna ki, így addig maradt a szüleinél. Amikor neki is lett munkája akkor határoztuk el, hogy bele vágunk az összebútorozásba.
Akkor én 23N, Ő 27F
Fél év után.
Dolgoztunk mindketten,ő 28 én 23 voltam akkor.Albiba költöztünk (én már előtte is albérleteztem,épp újat kerestem,akkor jött az ötlet,keressnk együtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!