Hány évesen költöztetek össze a párotokkal? Már dolgoztatok akkor mindketten? Albérletbe, vagy szülőkhöz, vagy saját lakásba?
22 voltam, a párom 29 (de abban az évben lettünk 23 és 30), amikor ideköltözött hozzám. Én egyedül éltem, de a szülők tartottak el, mert munkám nem volt még akkor. Azért éltem egyedül, mert kamaszkoromban elváltak a szüleim. Apám akkor, anyukám 7-8 évvel később költözött el és alakított új életet.
A párom dolgozott akkor is, én pár hónap múlva kaptam állást. (Ami azóta, mint a mesék- hol volt, hol nem volt, mert sehol nem tudnak véglegesíteni.)
24N
26 éves voltam, amikor megismertem az akkor 30 éves férjemet. Egy évig találkozgattunk, vagy náluk, vagy az én szüleimnél. Egyikünk sem szereti a bulikat, vagy a csápolós koncerteket. Néha elmentünk moziba, színházba, valamilyen kulturális rendezvényre, vagy jó időben kirándulni.
Egy év után eldöntöttük, hogy össze akarunk házasodni. Eddig nem feküdtünk le egymással. Én még szűz voltam. Ekkor végeztem az egyetemmel, és az ő városához közel levő kisvárosban kaptam állást. Összeköltözünk, és fél év múlva összeházasodtunk, minden felhajtás nélkül.
7 éve vagyunk házasok, és jól sikerült a házasságunk. Van egy 4 éve fiacskánk is.
Ha újra kezdenénk, akkor sem tennénk másképp.
Fél éve.Én 21 vagyok a párom 22.
Egy kisebb családi házban élünk.Igaz mostanság kicsit szűkösebben mivel van banki tartozásunk a ház miatt.
De keményen dolgozunk a páromnak két állása is van illetve maszek munkát is vállal.
Valahogy túl vészeljük ezt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!