Hány évesen költöztetek össze a párotokkal? Már dolgoztatok akkor mindketten? Albérletbe, vagy szülőkhöz, vagy saját lakásba?
3,5 éve lakunk együtt. Én 24(N) vagyok, a párom 22(F).
Először albérletben laktunk, ekkor még szülői segítséggel és ösztöndíjjal.
Aztán segítettek venni egy lakást, ami félig a párom-félig az édesanyja nevén van, mondván, hogy akkor ebben tudtak segíteni, innentől kezdve legyünk önellátók.
Azóta a saját pénzünkből élünk. Ösztöndíjak, alkalmi munkák. Párom programozóként tudott munkát vállalni az egyetem mellett.
Én egy hónapja végeztem az egyetemmel, de már dolgozom és van fizetésem.
Amúgy 6 éve vagyunk együtt. :)
Én 20 voltam, akkor kezdtem dolgozni, Ő 30 és már dolgozott rég. Az Ő saját lakásába költöztem, 3 hónap után.
Ennek 5 éve, már házasok vagyunk :)
A kollegiumon belul koltoztunk ossze eloszor, akkor 21 voltam. Persze ez azert nem ugyanaz.
22 multam, amikor osszekoltoztunk, a parom lakasaba (mielott egy par lettunk elhunyt az edesapja, igy orokolt)
Meg nem volt keresetunk, az osztondijbol eltunk, amig abszolvaltam a suliban a szuleim tamogattak x osszeggel, de mellette diakmeloztam. Amikor abszolvaltam en kertem oket, hogy ne adjanak tobbet, mert nekunk kell megoldani, nem azert koltoztunk ossze, hogy a szuleimnek egy masik haztartasba is fizetniuk kelljen, elmentem alkalmi melora, kicsit kesobb let allando is. Parom is talalt melot. Ez mar 3 eve volt.
A koltozeskor meg 22 voltam, a parom mar 23 eves.
UgHogY mi tulajdonkeppen egy filler bevetel nelkul koltoztunk, sot parom adossaggal, me a lakoja atvagta, ezert is kellett neki mindenkeppen koltoznie, mert a kolit es a lakast nem tudta fenntartani,addigra felelte a tartalekait, o ugye onfenntartokent jart mar a suliba, az arvasagibol, szocrambol osztondijbol, es diakmelobol elt plusz ugye kiadta. Alakast. Olcsobb volt neki a koliban lakni, mint a lakasban elni, hiaba tehermentes volt, a rezsi joval tobb mint egy koli...
Tehat amikor kiderult, hogy a lako nem fizeti a rezsit, akkor mar uj lakot nem volt ertelme keresni, mert 3 honapra ra abszolvaltunk, es utana mar nem kaphattunk kolit.
A szuleimhez nem akartam visszakoltozni videk, mert messze kett volna, a kapcsolatunk tuti rament volna...
Kezd el mar most a melokerest, mire diplomazol lehet talalsz is...
Azota mi felujitottunk, hamarosan eskuvo, 1-2even belul gyerek, 3 ev mulva nagyobb lakas/haz...
Ne felj, es ne erezd magad szerencsetlennek, mindenkinek el kell indulnia valahonnan...
21 éves voltam, ő 22. Alapképzést akkor fejeztem be. Azt gondoltam egyből akppok munkát, mert rengeteg volt az ígéret, csak azok aztáne elszálltak. Végül alkalmi munkákból és ösztöndíjakból volt némi pénzem, meg a párom szülei segítenek sokat.
Szégyellem nagyon, hogy így alakult, én akartam dolgozni, csak egyszerűen nem ment, vagy nincs tapasztalat, vagy túlképzett vagy, vagy van egy jó ismerős már az állásra. Április közepétől vigyázok egy kisfiúra, szept 1-ig, ha minden összejön, szept 1-től megyek a tanügybe.
A páromnak még van 2 éve az egyetemből (6 év). Egyszerűen már kellett nekünk valami, 5,5 éve vagyunk együtt, volt már 3 év távkapcsolat, ha nem költöztünk volna össze nem léptünk volna előbb. Remélem Áprilistól végleg sikerül munkábaállnom, szeptembertől meg szakbmában. Nagyon nehéz, sajnos:(
Tavaly költöztünk össze akkor voltam 22 éves (nő), vőlegényem 2, már éve voltunk akkor együtt8. Lassan 1 éve élünk együtt, a saját házunkban.
Mikor össze költöztünk csak párom dolgozott, később találtam én is munkát.
*vőlegényem 28 volt akkor
és 3 éve voltunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!