Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen költöztetek össze...

Hány évesen költöztetek össze a párotokkal? Már dolgoztatok akkor mindketten? Albérletbe, vagy szülőkhöz, vagy saját lakásba?

Figyelt kérdés
Én 22 vagyok, 4 éve együtt vagyunk, de még mindig nem lakunk együtt, mert én még tanulok, most fogok nyáron államvizsgázni, meg itthon is kell segítenem. Csak emiatt kezdem kicsit szerencsétlennek érezni magam, annyira szeretnék már összeköltözni vele, de amíg nincs egy fillér bevételem sem, addig nem megy. Szóval nálatok hogy volt?
2013. márc. 27. 19:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
20-as vagyok, bocsi, albérletbe mentünk, kb. most kezdünk el majd egy lakáselőtakarékosságot. Hát későn lesz saját lakásunk, de ez van. Én most 26, ő 34. Most van olyan munkánk, ami stabil, és lehet rá alapozni.
2013. márc. 28. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!