Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után, milyen körülmények között költöztetek össze?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy ti hány évesen, mennyi idő után, és milyen körülmények között költöztetek össze a párotokkal/férjetekkel?
(Gondolok itt olyanra, hogy mindketten dolgoztatok, vagy csak egyikőtök, hogy jöttetek ki a pénzből, albérletbe, vagy saját lakásba, stb.) Volt akiknek nem sikerült az együttélés? Milyen okai voltak?
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. ápr. 8. 13:08
21/22 anonim válasza:
Nálunk 3 hétig tartott az udvarlás, összejöttünk, attól fogva együtt élünk. Anyáméknál lakunk, mindketten dolgozunk. Közös minden. Ő 23 éves, én 27. Idén aug.ban összeházasodunk. :)
22/22 anonim válasza:
Mi most fogunk összeköltözni, 5 hónap után. Én 26 éves vagyok (a nő), a párom 33, mindketten dolgozunk. Az ő lakásába fogok én költözni, mert én ebben a városban albérletben élek, de egy másik városban van lakásom, ami ki van adva albérletbe.
Remélem, hogy minden jól fog menni: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!