Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz, ha 5 év kapcsolat ebből 2 év együttélés után sem kértem még meg a barátnőm kezét?
Érdekes helyzet, mert a barátnőd nagyon fiatal még, a korából ítélve, te voltál neki az első komoly kapcsolat is talán, és mégis inkább ő vágyik már családra.
Te tudod, mit érzel, mit nem. Szerintem azért, ha 1-2 év múlva sem érzed, hogy vele szeretnéd leélni az életed, akkor azért beszéljétek meg, ne érjen senkit sem meglepetés.
Annyit leszögeznék, hogy természetesen akkor kell megkérni a kezét, ha úgy érzed hogy eljött az ideje...És ne mások nyomására tedd. De!
Szerény véleményem szerint túl régóta tart a kapcsolat ahhoz, hogy egy helyben toporogjon... Valahová fejlődni kéne.....egy lánykérés, és mondjuk 2 éven belül esküvő.
Viszont ha pl te tudod, hogy egyáltalán nem is akarsz házasságban élni, neked jó az együtt élés, és majd valamikor esetleg gyerek, akkor ez úgy korrekt, ha közlöd a pároddal is, és nem hülyíted, nem hagyod hogy beleélje magát, tervezgessen milyen esküvője lesz stb. Mert lehet hogy neki fontos a házasság, és nem akar élete végéig barátnő lenni....
Nagyon nagyon fontos, hogy legyél tisztában magaddal, azzal mit akarsz te, és mit nem akarsz.
A te korodban már szerintem illene tudni, főleg ennyi év kapcsolat után, hogy akarod e ezt a lányt, el akarsz e hivatalosan köteleződni vagy sem. Mert ha ő akar házasságot, te meg nem, akkor feleslegesen pocsékoljátok egymás idejét...
Nem tisztességes húzni a lány idejét, ha eszed ágában sincs elvenni. Mert ugye új kapcsolatot sem könnyű találni (szakítás esetén), főleg ha még vártok pár évet, és esetleg a barátnőd 30 lesz mire megmondod neki hogy hát nem akarsz házasodni... Szóval ezek fényében tisztázd magadban a dolgokat és beszélj vele.
Bár szerintem ha még ennyi idő után sem vagy benne biztos, akkor nem ő az akit akarsz....de ez csak személyes vélemény.
Másfelől ha rámondod az áment, de mégsem ő az igazi, akkor ha jön a gyerek sokkal nehezebb lesz az élete mindannyiótoknak!
Ne feledd, hogy a férfi boldogságához a nő boldogságán keresztül vezet az út! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!