Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek is elhamarkodom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is elhamarkodom?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok és a barátnőm 29 éves és 1 éve vagyunk együtt és 3 hónapja költöztünk össze. Nagyon jól megvagyunk és az együttéléssel sincs semmi gondunk. Nála érzem azt, amit az előző barátnőimnél nem érzetem és tudom, hogy ő az igazi, akire szükségem van. Én már nagyon elszeretném jegyezni, de édesanyám szerint még túl korai és ez picit elgondolkodtatott, hogy lehet tényleg igaza van. Párommal 2-3 éven belül szeretnénk gyerekeket is, de én előtte feleségül akarom venni és csak utána a gyerekek. Én készen állok arra, hogy megkérjem a kezét és szerintem a párom is, de édesanyám most elbizonytalanított.

2015. szept. 20. 16:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

#10-hez

Helyesen! #6-os vagyok!

2015. szept. 21. 08:45
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
Kedves 9. Te csak azt felejted el, hogy minden kapcsolat màsmilyen, ahogy az emberek is akik benne vannak. Nem mindenkinek kell évekig azon agyalni, vajon a pàrjuk e az igazi, egyszerűen csak érzik. A hosszú kapcsolat semmire nem garancia. Pàrvàlasztàs kérdése inkàbb.
2015. szept. 21. 17:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen már határozott elképzelések, gondolatok vannak. ( elvileg )

ÖNÁLLÓ döntéshozatal, persze meghallgatjuk a hozzánk közelállókat, DE, mi magunk döntünk!!!

És Te nem döntés előtt kérdezted anyut, hanem anyu a döntésed után kezdett variálni. Ha FELNŐTT vagy meghallgatod, aztán TE döntesz, a TE érzelmeid, elgondolásod alapján, ebben a helyzetben, egyébként is kizárólag Te vagy benne, tehát kizárólag te tudsz dönteni!

Felnőtt, érett kapcsolatokban "nincs idő", persze 14 évesen még ne akarjon házasodni senki, az a korai...

Mások együtt élnek 20 évig, összeházasodnak, 2 év múlva elválnak, na ugye? Nem az idő számít, az érzelmek, elvek, küzös nevezők, tervek, azt figyeld meg, hogy a te alapvető elvárásaid megvannak_e benne.

2015. szept. 22. 10:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Nézd három hónap együttélés még valóban nem nevezhető olyan hosszú időszaknak, hogy a másik minden rigolyája előkerüljön. Lehet, hogy édesanyád jól ismer téged, és emiatt figyelmeztet, hogy ne kapkodj. De lehet, hogy nem jól ismer téged.

A házasság a kettőtök családját alapítja majd meg a barátnőddel. Az eljegyzés csak egy formális bevezetője mindennek. Ha te és a barátnőd úgy érzitek, hogy itt az idő egy eljegyzéshez, akkor nosza rajta. Mivel már több mint egy éve ismeritek egymást, nem lehet azt mondani, hogy az első nagy lobogó szerelem elvakít, és nem tudod mit teszel. Az újdonság varázsán már túl vagytok.

2015. szept. 29. 13:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!