Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nő létemre eljegyezhetem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létemre eljegyezhetem a páromat? Hol lehet BP. -en olcsón pár gyűrűt venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nő létemre eljegyezhetem a páromat?

Ő anyagiak miatt nem kezdeményez.

Ti mit szóltok hozzá?

Hol lehet BP.-en olcsón pár gyűrűt venni?

Köszi a válaszokat!!!

2015. jún. 9. 18:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan döntsem el, hogy ő olyan férfi e, akinek nem tetszik?"

Mondjuk eljegyzés előtt azért nem ártana beszélni a másikkal, hogy egyáltalán szeretne-e házasodni...

2015. jún. 10. 10:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha egy ferfi IGAZAN el akar venni egy not, akkor az anyagiak nem allitjak meg... Akar kulcskarikaval is megkerne... Ez igy csak jo kifogas... Ha jo hazassagot akarsz maradj no, es adj eselyt a ferfinak arra, hogy ferfi legyen, es o kerjen meg. Ha pedig nem kepes megkerni, szakits vele, es talalj olyat aki AKAR teged annyira, hogy el is vegyen..
2015. aug. 25. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!