Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy jönne ki, ha lány létemre én kérném meg a kezét a páromnak?
Szerintem ne tedd. Elveszed a lehetőséget tőle, és szerintem mintha a férfiasságától is megfosztanád. Nem véletlen leánykérés nem legénykérés. Szerintem hagyd ezt meg neki!
Na meg nem esne jobban, ha ő tenné meg ezt a gesztust? Mi okod van ezt tenni?
Elég hülyén jönne ki.
Általában a férfiak nagy többségének később érik meg ilyen téren az elhatározása, tehát ezért is tökéletes, hogy a férfi kéri meg a nő kezét.
Jó esetben akkor, ha elhatározza magát.
Könnyen kaphatsz nemet vagy erőltetett igent, párod részéről pedig az esetleges megalázott érzésről nem is beszélve.
Szerintem is gáz.
Lehet, hogy modern világot élünk, de azért néhány dolog hadd maradjon már a régiben.
Így túlságosan nyomulósnak néz ki.
A férfiak nagy része nehezebben megy az oltár elé ezért ha még nem kérte meg a kezed eddig annak oka van.
Lehet csak annyi, hogy még nem kész rá.
Egyébként beszélgettetek már a jövőtökről?
Te ismered őt mennyire család centrikus és mennyi esélye van részéről a házasságnak.
De szerintem is hagyd meg neki a lehetőséget ez olyan nőietlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!