Én egy 16éves lány vagyok, és van egy párom aki
19éves. Szeretnénk gyereket de mivel kiskoru vagyok ezért
a páromnak ebböl mi gondja származna? Börtön vagy mi?
lehet kapni rongybabákat és abból nem szérmazik semmilyen baja a barátodnak
2010. máj. 16. 18:18
A leendő gyermeked érdekében, inkább várjatok még vele!
2010. máj. 16. 18:20
3/10 anonim válasza:
Csak 14 év alatt számít liliomtiprásnak. De nagyon gondoljátok át.. Inkább várjatok még vele egy-két évet! Az egyik osztálytársamnak van gyereke (17 éves, 15 évesen szülte) de kb. a szülei nevelik.. ő suliba jár meg ilyesmik, napi néhány órát van a gyerekkel nagyjából. Ennek mi értelme van? Szerintem akkor legyen valakinek gyereke ha már saját maga tud róla gondoskodni, nem másokra van utalva! És a jövődre is gondolj!
2010. máj. 16. 18:20
Tudtom szerint nem jár börtön, de nagyon korai a gyerekvállalás!Beszéld meg egy felnőttel, ha van normális a környezetedben.Tényleg nem vicc egy gyereket bevállalni 16évesen.Lehet, hogy úgy érzed, hogy te felnőtt vagy, de hidd el tévedsz.Tanulj, szórakozz, ráér még az a gyerek!35/N
2010. máj. 16. 18:21
5/10 anonim válasza:
Szerintem gondoljátok át mégegyszer ezt a gyerekvállalást. Gondolom még mindketten tanultok (jobb esetben) igy nem lenne meg a biztos anyagi háttér a babának. Egy meggondolatlan döntés pedig abortuszhoz vezethet. Gondoljátok át mégegyszer!
18/L
2010. máj. 16. 18:21
6/10 A kérdező kommentje:
persze én is ugy gondoltam,hogy várunk még vele,csak tudjátok, ha mégis balesetböl, mert én teljesen abortusz ellenes vagyok, féltem hogy a barátomnak börtön járna vagy ilyesmi! de persze várunk még ,vagyis én szeretnék.
Helyes, nem kell elsietni. Sajnos sokan gondolják, hogy egy kisbaba milyen ennivalóan édes, csak alszik, eszik, néha büfizik egyet, aztán magától felnő. Igen, ez úgy kb. 2-3 millió forintból kivitelezhető, + pelenkázás + orvoshoz rohangálás + HATALMAS FELELŐSSÉG!
Azért helyes, hogy aggódsz a barátodért :) De tudtommal nincs semmilyen jogi következménye a 14 éven felüli és 18 éven aluli gyerek és egy 18 éven felüli felnőtt közötti szexuális viszonynak, ha a gyerek is beleegyezik, és a terhességért meg nem jár büntetés.
2010. máj. 16. 18:35
Tegyetek meg mindent,hogy NE legyen baleset!!
2010. máj. 16. 18:42
miféle baleset? balesetek nem léteznek csak felelőtlen emberek akik nem védekeznek. írass fel fogamzásgátlót.
2010. máj. 16. 18:51
Várj még egy pár évet a babával, élvezd a fiatalságodat:)))
2010. máj. 18. 11:30
Kapcsolódó kérdések: