Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az hogy jönne ki, ha lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy jönne ki, ha lány létemre én kérném meg a kezét a páromnak?

Figyelt kérdés
És esetleg kaphatnék ötletet, hogy hogyan tegyem?
2012. febr. 8. 19:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Felhívtam a párom, és megkérdeztem tőle, hogy érezte volna magát/mit gondolt volna, ha én kérem meg az ő kezét.

Azt mondta, hogy az biztos, hogy igent mondott volna, de elég töketlennek érezte volna magát.

Amúgy a válaszolók többségével egyet értek, ne te kérd meg. Én 6 évig vártam a "sült galambot" ahogy te fogalmaztál, de megérte.

Távkapcsolatban éltek, de azért gondolom időnként találkoztok. Olyankor lepd meg egy (magad készítette?) vacsorával, romantikus gyertyafény stb., és valld be neki, hogy még most is mennyire imádod, meg köszönöd, hogy van neked . . . meg mindent ami eszedbe jut. Éreznie kell, hogy szereted.

A "többi" az ő dolga.

24/N

2012. febr. 9. 19:02
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszi. :))
2012. febr. 9. 19:35
 23/27 anonim ***** válasza:
51%

Én is csak várom a sült galambot :)

Pedig mi már odáig is eljutottunk, hogy konkrétan megkérdezte, hogy hozzámennék-e ha úgy alakulna (ami már magában picit töketlen szerintem :D)

Igazából látom rajta hogy megkérné a kezem, de valami még hiányzik hozzá neki (feltételezem hogy drága gyűrűt akar venni, vagy nem tudja lemérni a méretet)

Én most bevetettem egy kis cselt: előhúztam egy régi kis ezüst gyűrűt, amit apukám adott régen. Már megsirattam mert teljesen megfeketedett, de most megpróbáltam megtisztítani, egész este ázott a lében.

Ha méretet szeretne, ebből kiindulhat, mert pont jó az ujjamra.

Azt is felmérheti, hogy megelégszem egy olcsó kis gyűrűvel.

Ha ezek után még mindig nem jó neki, hát én türelmesen várok :)

2012. febr. 10. 11:50
 24/27 anonim ***** válasza:
Én is szeretném, ha elvenne... Csak épp nincs értelme, mert még tanulok, nincs munkám, nem lakunk együtt... Ő már dolgozik, most gyűjtöget. Szóval szép lenne, jó lenne, nagyon örülnék neki, de nem tudnánk tőle előrébb lépni. De diplomaosztó után hátha megkérdezi. Ez éltet, mikor tanulok! :D Én is azon a véleményen vagyok, hogy hagyd meg neki az eljegyzést, mert lehet, hogy már tervezgeti, hogy kéne, mint kéne, gyűjtöget a gyűrűre, stb. És biztos nagyon szomorú lenne, ha lelőnéd a tervét. Úgyhogy várj türelmesen! :)
2012. febr. 23. 17:49
 25/27 anonim ***** válasza:

23 vagyok, a méretet nem tudta, szerencsésen megoldotta :))

Nálad hogy alakulnak a dolgok?

2012. febr. 23. 23:31
 26/27 A kérdező kommentje:
A biztalma -végtelen lett(mínusz!!) és kirakott. Vártam. Hát ide jutottam. :) megmondta, hogy szeret, de neki ez így nem jó. És nem kapott erre tőlem okot.
2012. febr. 24. 14:12
 27/27 anonim ***** válasza:
Kötsögség azt mondani, hogy megmondtam... de érted....na! :(
2012. febr. 24. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!