Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az hogy jönne ki, ha lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy jönne ki, ha lány létemre én kérném meg a kezét a páromnak?

Figyelt kérdés
És esetleg kaphatnék ötletet, hogy hogyan tegyem?
2012. febr. 8. 19:56
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pénzigényes, úgyhogy nem tudom. De rendben, felfogtam.
2012. febr. 8. 20:25
 12/27 anonim ***** válasza:
29%
Hiába az egyoldalú állásfoglalás a válaszolók között, én azt mondom ezek a válaszok ne befojásoljanak! A férfiak egy tipusa nem azért nem kéri mega kezed, mert nem akar veled élni, vagy mással akar, csak egyszerűen nem eza letérdelek, és rózsatengert csöpögök tipus...megjegyzem az előző tipus sokkal megbízhatóbb, minden téren!! Szóval nyugodtan terelgesd a lánykérés felé, azt nem mondom, hogy te térdelj le, de bátran célozz, vagy mondd ki nyíltan, hogy te ezt szeretnéd! Én is megtettem:) És boldogan kérte meg utána a kezem, és elpottyant egy-egy könnye is a szertartáson:):) tehát nem kicsit jött szívből, magától mégsem tette meg, 7 év után sem:) Most 4 éve vagyunk házasok, és 3 és fél éves a gyermekünk:):) Úgyhogy HAJRÁ! Főleg, ha ő hozta fel a témát. A te párod, te ismered, szerintem belefér nálatok is, ahogy nálunk!!!
2012. febr. 8. 20:27
 13/27 anonim ***** válasza:
22%
ezamega, mindent egybeírtam, bocs a sok hibáért, fáradt vagyok...
2012. febr. 8. 20:28
 14/27 anonim ***** válasza:
75%

Most írta h a srác szeretné csak pénzre vár h legyen. Sztem az eljegyzéssel szeretne közös életet is kezdeni, ahoz meg kell pénz.

Am az én párom is így van h még azért nem kérte meg a kezem mert nincs annyi pénze a gyűrűre mint szeretné. Én hiába mondom h egy ezüst gyűrű cirkónia kővel tökéletes. Neki ez nem elég. Azt mondta h az bóvli és nem olyannal akarja megkérni a kezem

2012. febr. 8. 20:41
 15/27 anonim ***** válasza:
83%

Ne csináld.

Mi alapján várod el, hogy "férfi legyen" hogyha egyszer te sem viselkedsz nőként?

2012. febr. 8. 22:15
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Fúú, soha nem mennék hozzá olyan "férfihoz", akinek abból áll a nagy férfiassága, hogy ő akar kezet kérni.

Nem is férfi az ilyen, ha ennyitől elveszti a férfiasság érzetét.

Az igazi férfit SEMMI nem foszthatja meg a magabiztosságától, még a romantikus gesztusok sem.

2012. febr. 8. 22:19
 17/27 anonim ***** válasza:
80%
Egy dolog azért megfoszthatja,mégpedig,ha a szeretett nő nem kezeli férfinak. A "fiúkérés" egy biztos jele annak,hogy még arra is töketlennek tartja,hogy el tudja dönteni,hogy mikor kíván nősülni.
2012. febr. 8. 23:15
 18/27 A kérdező kommentje:
Jól van na. Amúgy tudja jól mit gondolok és úgy gondoltam értené is, mért tettem. Ugyanis én meg azt tudom, hogy ő mitől tart... Hogy nem szeretem úgy, mint régen. Megmondta. De akkor nem teszek semmit. Várom a sült galambot, azt annyi
2012. febr. 9. 06:13
 19/27 anonim ***** válasza:
91%
Nem csak legénykéréssel lehet kimutatni,hogy úgy szereted őt mint régen,vannak erre más módszerek is.
2012. febr. 9. 09:29
 20/27 anonim ***** válasza:
Lepd meg valami kis ajándékkal amiről tudod h örülne neki és sokat jelentene
2012. febr. 9. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!