Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nő létemre eljegyezhetem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létemre eljegyezhetem a páromat? Hol lehet BP. -en olcsón pár gyűrűt venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nő létemre eljegyezhetem a páromat?

Ő anyagiak miatt nem kezdeményez.

Ti mit szóltok hozzá?

Hol lehet BP.-en olcsón pár gyűrűt venni?

Köszi a válaszokat!!!

2015. jún. 9. 18:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kínai piacon.
2015. jún. 9. 18:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Nincs akadálya elméletileg, de szerintem vannak férfiak akiknek nem tetszene a dolog, hogy a nő kéri meg a kezét.
2015. jún. 9. 18:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Kínai piacon lehet arany gyűrűt venni???
2015. jún. 9. 18:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Aranyat olcsón nem kapsz. Egyébként ha a te pasid nem érzi cikinek, hogy te jegyezd el, akkor nincs gond. Vannak férfiak, akik ezt megalázónak érzik.
2015. jún. 9. 19:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Az egész házasságotokat alááshatod, ha ezt megléped ...

Légy NŐ, és engedd, hogy ő FÉRFI legyen ...

2015. jún. 9. 20:06
 6/12 A kérdező kommentje:
Hogyan döntsem el, hogy ő olyan férfi e, akinek nem tetszik? Hogyan állapítsam meg, hogy a pasim nem érzi e cikinek?? Honnan tudjam, hogy ő olyan férfi e, aki ezt megalázónak érzi???
2015. jún. 9. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha már házasságon töröd a fejed, ismerned kellene őt annyira, hogy ezt tudd. Ha ilyeneket nem tudsz róla, akkor még ne gondolj az esküvőre.
2015. jún. 9. 20:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok ti együtt? Ha ennyire sem ismered a párodat, akkor az elég nagy baj..

Én soha nem aláznám meg így a barátomat, mert neki ez bizony az lenne. ÉS hogy honnan tudom ezt? Onnan, hogy ismerem.

2015. jún. 9. 21:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Tegnap volt egy kérdés, hogy miért nem a nők teszik meg az első lépést, ha már egyenjogúság van.

Tessék.

2015. jún. 9. 22:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Ultra GAZ ciki milyen ferfi az akit kerni kell ???
2015. jún. 10. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!