Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nő létemre milyen az, ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létemre milyen az, ha én veszem meg a jeggyűrűket?

Figyelt kérdés
Párom és a családja rossz anyagi helyzetben vannak, nem valószínű, hogy ez valamikoris rendbejön. Párom megkérte a kezemet, igaz, hogy csak sms-ben (ez szinte csak úgy kitört belőle egy szép együtt töltött nap után, de már régen tervezgette), de neki nincs pénze arra, hogy gyűrűket vegyen. Nekem van most egy kis pluszkeresetem, ezért felajánlottam, hogy válasszuk ki közösen a gyűrűket és én majd kifizetem. Látom rajta, hogy nem tetszik neki az ötlet, de belemenne az én kedvemért. Ő soha nem fog tudni nekem gyűrűt venni, ezért félek hogy soha nem lesz eljegyzés és soha nem lesz esküvő. Mi a véleményetek erről?
2009. szept. 6. 07:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Természetesen megveheted te is a gyűrűket,de én nem venném.Egy kapcsolatot nem a gyűrű tart össze.Ha nincs gyűrű,akkor is lehet esküvő.Ebben a helyzetben úgy sem fogtok nagy lagzit tartani.Egy férfi számára nem kellemes,ha a párja fizet,bármiért is.
2009. szept. 6. 08:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

szia

szerintem ez nem baj, hisz főleg ha már együtt is laktok, akkor a kassza közös. Szóval ha párom fizeti ugyanúgy, ha én ugyanúgy a közös elköltendő pénzből fogy. De persze azért más, de lényegében mindegy.

Nálunk így volt:

Párom vette meg csak az én karikagyűrűmet amivel eljegyzett, még egyre nem lett volna pénze, ezt is úgy, hogy anyujától kért kölcsön, és volt egy talált gyűrű amit beszámíttatott, sajna nagy lett és egy faramuci szituban elvesztettem! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-... szar volt, de engem nagyon zavart, s mondtam, hogy akkor más közösen és mindkettőnknek veszünk (én nekem is épp úgy volt rá pénzem, hogy akkor volt a diplomaosztóm és aputól kaptam ajándékpénzt). Kérdezte is a párom biztos??

És persze, hisz az a pénz is mindenhogyan a házunkra ment volna, de hát gyűrű nélkül akkor sem maradunk szóval így is magunktól vontuk meg és nem tőlem, tehát közös.

Remélem értesz.

Szóval szerintem ez így nem gond egyáltalán.

Amúgy sima karika aranygyűrűket, mi 34 ezerért (díszeset, köveset... én sem tudtam volna kifizetni, tökéletes ez nekünk!) vettük, állítólag ez jó ár volt, szóval ennél lehet többért találtok.

2009. szept. 6. 08:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok és az elsőre írnám:

igen nekünk is valószínű pici esküvő lesz, de hát egyszer meg kell venni a gyűrűket, ha máskor nem az esküvőre.

És nem tudom kedves kérdező te hogy vagy vele, de ha egyáltalán nem lenne nekem hiányozna.

Ez az én véleményem

2009. szept. 6. 08:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párodnak nem gond, akkor neked se legyen az.

De szerintem sem a gyűrű a lényeg. Én a gyűrűk árából inkább elutaznék valahova, az sokkal jobb.

Nekünk nem volt sem eljegyzési gyűrűnk, sem esküvői gyűrűnk, és nem a pénz miatt,hanem mi nem is akartunk egyáltalán. Az esküvőre végül is gyűrűtetoválásunk lett. Senkinek nem hiányzott az a mondat, hogy és akkor jöjjenek a gyűrűk, szerintem a násznépnek fel sem tűnt. A tetoválás attól még ott volt/van :)

Szóval nem a gyűrű a lényeg, ha nincs rá pénz, attól még összeházasodhattok. A szerelem a lényeg :)

2009. szept. 6. 08:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem gond, ha te veszed meg, zerintem, ha a párod is egyetért. De! Hogyan terveztek így közös életet, ha a gyűrű megvásárolása is gondot okoz? És itt most nem az esküvőre gondolok, nekünk sem volt nagy, csak mi+2tanú. De a közös éleben közös kiadások vannak: rezsi, lakbér, kaja, ruha stb Ezt hogyan tudnátok megoldani? vagy akkor is mindent te fizetnél?

Szerintem amíg nincs rendben az anyagi helyzet, nem az a legfontosabb, hogy miből, mikor lesz karikagyűrű!

2009. szept. 6. 08:42
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Vegyetek ezüstöt, nekünk az van, és imádjuk. Pár ezerből kijön és ugyanolyan szép.
2009. szept. 6. 09:04
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ezüst gyűrű jó öltet és nem túl drága. Így nem lenne kellemtelen a párodnak., Aztán esküvőre meg úgyis gyűjtögettek és akkor lehet aranyat is venni.

De hogy sms kérje meg a kezed ez nekem olyan furcsa. De nem szólok egy szót sem.

Szóval ezüst legyen az a gyűrű imádni fogod:)

2009. szept. 6. 09:07
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Ne hogy már a gyűrű határozza meg, hogy lesz-e esküvő (nem lagzi, esküvő!). Lehet venni olcsóbban is gyűrűt. Lehet, hogy nem olyan, mintha 100 ezer Ft lenne, de azt kifejezi, amire hivatott. Szerintem egy férfinak megalázó, ha a nő fizet ki ilyet, de nektek kell ezt megbeszélni. Ha nem akarja, hogy te fizess, ne erőltesd, hanem inkább válasszatok egy olcsó gyűrűt.
2009. szept. 6. 09:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azzal a válaszolóval értek egyet, aki írta, hogy ha már ez is anyagi gondot okoz, mi lesz később? Nem olyan sürgős az, előbb rendeződjetek, mert szép dolog a gyűrű, meg az esküvő meg úgy minden, tényleg, de aztán jönnek a hétköznapok, amikben azért komoly kiadások vannak nem csak a szép alkalmakra, hanem egyáltalán arra, hogy megéljetek, hogy tető legyen a fejetek fölött, fűtés legyen télen, és étel a tányérban, és akkor a gyereket még nem is számoltam bele. Valaki írta, hogy 30-40ezer közötti áron már lehet gyűrűt venni, nálunk 4 fős családnak csak a 2 heti kajapénz ennyi. Szóval szerintem még számoljatok utána, nem az anyagiasság miatt, hanem sajnos mindenhez pénz kell, és aki már házasodni akar, az gondoljon a későbbi hétköznapokra is.
2009. szept. 6. 10:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedvesem! Te felajánlottad! Majd szól, ha igénybe akarja venni!

Egy férfinak megalázó is lehet (mivel láttad rajta, hogy nem tetszik neki)-hogy nem nézel ki belőle és a családjából összesen annyit, hogy 40 ezer Ft-ot (vagy 12-t, ezüstre) összegyűjtsön egy élet alatt.Vagy hogy esetleg azt érzi, hogy amilyet ő tud venni, az Neked nem elég. Lehet, hogy akkor elgondolkodik:-Hoppá, ennek a nőnek nagyobbak az igényei, mint a mit én kielégíthetek.Magamhoz láncolhatom-e így?

Hallotta amit mondtál, mostmár bízd rá! Ha akarja, majd szól, hogy mehettek gyűrűért. Inkább azt hangoztasd, hogy neked csak az a lényeg, hogy vele legyél, mindegy hogy, csak őt választod, stb., stb...Házasodni ketten is összetudtok két tanúval minden nélkül. Vagy műanyaggyűrűvel is.Aztán ha jobban keres, majd házassági évfordulóra vesz karikát brilliánssal. Ez egy jelkép, ha neki nem természetes, hogy együtt vegyétek meg, akkor Ő! akar eljegyezni MAGÁNAK, vagyis Ő! húzza az ujjadra a JEGYgyűrűt.Azt nem tudod te megvenni. Ha meg nem lényeg neki, akkor majd mondja.

De ha azt érzi, hogy nem nézel ki belőle mást,mint hogy egész életében csóró lesz, az elbizonytalaníthatja őt. A férfiak általában szeretik, ha hősnek látja őket a nő.

2009. szept. 6. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!