Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nő létemre milyen az, ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létemre milyen az, ha én veszem meg a jeggyűrűket?

Figyelt kérdés
Párom és a családja rossz anyagi helyzetben vannak, nem valószínű, hogy ez valamikoris rendbejön. Párom megkérte a kezemet, igaz, hogy csak sms-ben (ez szinte csak úgy kitört belőle egy szép együtt töltött nap után, de már régen tervezgette), de neki nincs pénze arra, hogy gyűrűket vegyen. Nekem van most egy kis pluszkeresetem, ezért felajánlottam, hogy válasszuk ki közösen a gyűrűket és én majd kifizetem. Látom rajta, hogy nem tetszik neki az ötlet, de belemenne az én kedvemért. Ő soha nem fog tudni nekem gyűrűt venni, ezért félek hogy soha nem lesz eljegyzés és soha nem lesz esküvő. Mi a véleményetek erről?
2009. szept. 6. 07:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Lehet magyarázni, szépítgetni de úgy gáz az egész , ahogy van. Annyira nem lehet jó az ágyban, hogy az sem baj, hogy hozzád képest egy koldús. És agyban is az, mert sms-ben megkérni egy nő kezét nem valami nagy gesztus.
2009. szept. 6. 12:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit hasonló volt nálunk is az anyagi helyzetünk. Én úgy oldottam meg, hogy ötvössel csináltattuk, és vittem aranygyűrűt, láncot (amiket nagyimtól, nagynénémtől kaptam,, és úhysem hordtam). Így a készíttetésért csak 15.000Ft-ot kellett fizetni, ezt a vőlegény állta. (Ha lett volna több ékszerem, akkor levonták volna a készítés árából, úgyhogy lehetett volna még olcsóbb neki).

Szerintem fontos, hogy a méltóságát megtarthassa, hisz ő lesz a család feje, neki kell előteremteni az anyagiakat. Bizots rossz érzés lenne úgy hordania gyűrűt, hogy az jut róla eszébe, hogy te vetted.

2009. szept. 6. 16:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nem az a kérdés, h ki veszi meg a gyűrűket, hanem az, h érdemes-e egy olyan sráccal komolyan foglalkozni, aki sms-ben (!) kéri meg a barátnője kezét..
2009. szept. 7. 16:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem éppen nem gáz, csak hát így lehet hogy örök életetekre felcserélődik a szerep, és te leszel a család fenntartó, ez pedig lehet előbb utóbb számára természetes lesz, persze ne adj isten hogy így legyen!

Üljetek le, és beszéljétek meg ezt a dolgot, gyűjtsetek együtt, illetve kérjetek a rokonoktól, barátoktól segítséget, akinek van némi rég nem használt, elszakadt nyaklánca, törött medálja, ilyesmije, az dobja be a gyűrűtökbe. Ha segítőkész a családotok sec perc alatt összejön annyi, hogy lehet rá sem kell fizetni a munkával. Ha neki rosszul esik, hogy te fizetnéd ki, akkor mindenképpen kössetek kompromisszumot, hisz gondolj csak bele, valakinek az esküvőt/lagzit is állnia kell...

2009. szept. 13. 12:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Hú ez kemény dolog. Szerintem ne nagyon feszegesd már egyszer felajánlottad. Kérdezd meg tőle egy pár nap múlva,hogy "na megyünk gyűrűt nézni?" és kész ne feszegesd,hogy ki fizet a pénzt is add neki oda a bolt előtt diszkréten. De az én véleményem is az,hogy ha most erre nincs pénz akkor később is csak gond lesz és támogathatod majd anyósékat is. Sajnos voltam ilyen helyzetben, és amikor már azt láttam,hogy az ösztöndíjamat is a párom családjára költöm elgondolkoztam és nem sokra rá szakítottunk is.
2009. szept. 26. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!