Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen gyűrűvel eljegyezhetem?
Ha nem fémben gondolkodtok, akkor én még ilyet ajánlanék:
Ez fa gyűrű kagyló berakással.
De vannak fém gyűrűk is faberakással, az talán nem olyan "fémes". pl: [link]
Én is szeretem a fűzött dolgokat, de a gyűrűnek nincs olyan jó tartása, és kicsit esetlenül néz ki a kézen, ha nincs jól megfőzve.
*megfűzve
főzve még nem próbáltam :)
Nevetséges. Amit előttem írtak az opció lehet, de általában akik nem hordanak gyűrűt, azok az eljegyzésit ettől függetlenül hordanák. A környezetemben legalábbis ez a tapasztalat.
És valóban, esetlenül fog állni a kezén, és azt tuti nem fogja hordani.
Szerintem nincs gond vele, én előbb hordanék egy ilyet, mint azokat az egykaptafa kövesgyűrűket..
Bár számomra az arany karikagyűrű, mindenféle dísz nélkül az eljegyzési gyűrű.
Én sem vagyok egy ékszerpárti, nem viseltem tartósan soha se karkötőt, se nyakláncot, nemhogy gyűrűt. De az eljegyzési gyűrűmet és a karikagyűrűnket hordom ezer örömmel. :)
Mégis, ha úgy érzed, párodnak tetszene egy egyedibb gyűrű, ne vegye el a kedved a válaszadók véleménye. Nem tudhatjuk, mit jelent a te párodnál, hogy nem fémékszerpárti. Ha tett már rá célzásokat, hogy egyáltalán nem viselne olyat, akkor érdemes másban gondolkodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!