Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ilyen gyűrűvel eljegyezhetem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen gyűrűvel eljegyezhetem?

Figyelt kérdés
Megkérném a barátnőm kezét és arra gondoltam, hogy egy gyöngyökből fűzött gyűrűvel tenném. Nem igazán hord fémékszereket és szereti az ilyen kézműves dolgokat. Apró fehér gyöngyökből van az alsó része, a "kő" rajta fehér és sötétkék gyöngyökből.

2014. aug. 22. 13:25
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Hàny èvesek vagytok, 12? Akkor aranyos :)
2014. aug. 22. 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Én örülnék neki, bár a jegy-gyűrű hagyományosan sima karika, mostanában már mindenféle mintával is csinálják. Amúgy azzal jegyzed el, amivel mindketten meg vagytok elégedve, és örömet szerez Nektek.
2014. aug. 22. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Én se nagyon hordok fémékszereket, de az eljegyzési gyűrűt hordanám, és nekem elég gyerekesnek tűnik a gyöngyfűzött gyűrű.
2014. aug. 22. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem fémben gondolkodtok, akkor én még ilyet ajánlanék:

[link]

Ez fa gyűrű kagyló berakással.

De vannak fém gyűrűk is faberakással, az talán nem olyan "fémes". pl: [link]

[link]

[link]

Én is szeretem a fűzött dolgokat, de a gyűrűnek nincs olyan jó tartása, és kicsit esetlenül néz ki a kézen, ha nincs jól megfőzve.

2014. aug. 22. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

*megfűzve

főzve még nem próbáltam :)

2014. aug. 22. 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Nevetséges. Amit előttem írtak az opció lehet, de általában akik nem hordanak gyűrűt, azok az eljegyzésit ettől függetlenül hordanák. A környezetemben legalábbis ez a tapasztalat.

És valóban, esetlenül fog állni a kezén, és azt tuti nem fogja hordani.

2014. aug. 23. 00:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz ötlet. Te ismered a barátnődet, nyilván tudod, hogy ez tetszene neki, esetleg hordaná is. Nem mindenki hordja az eljegyzési gyűrűt, és a jeggyűrűt se. Ennek semmi köze az érzelmekhez, vagy a házasság tartósságához. Ez egy szimbólum, vagy akár egy gesztus, egy emléktárgy, ahhoz a pillanathoz, amikor felteszed a kérdést, hogy hozzád jönne- e feleségül. Akár gyűrű nélkül is felteheted a kérdést. Ha úgy gondolod a gyöngyfűzött gyűrű jobban illik a lányhoz, akkor add neki ezt, emlékül, ne azzal foglalkozz, hogy az illem meg a hagyományok mik diktálnak, hanem azzal, hogy hozzá mi illik, mi tetszene neki. Egyébként képet tudnál feltenni a gyűrűről? Én kiváncsi lennék rá.
2014. aug. 23. 09:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs gond vele, én előbb hordanék egy ilyet, mint azokat az egykaptafa kövesgyűrűket..

Bár számomra az arany karikagyűrű, mindenféle dísz nélkül az eljegyzési gyűrű.

2014. aug. 24. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok egy ékszerpárti, nem viseltem tartósan soha se karkötőt, se nyakláncot, nemhogy gyűrűt. De az eljegyzési gyűrűmet és a karikagyűrűnket hordom ezer örömmel. :)

Mégis, ha úgy érzed, párodnak tetszene egy egyedibb gyűrű, ne vegye el a kedved a válaszadók véleménye. Nem tudhatjuk, mit jelent a te párodnál, hogy nem fémékszerpárti. Ha tett már rá célzásokat, hogy egyáltalán nem viselne olyat, akkor érdemes másban gondolkodnod.

2014. aug. 29. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!