Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kísérő gyűrűvel vagy más néven köves gyűrüvel is meglehet kérni 1 lány kezét?
Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 14:39
2/9 anonim válasza:
Megkérni gyűrű nélkül is lehet, sőt más sem kell a megkéréshez. A gyűrűvel való megkérés újabban át vett amerikai szokás.
3/9 anonim válasza:
Persze, az enyémet is így kérte meg a férjem :) A karikagyűrűket csak az esküvőtől viseljük, mert így szerettük volna.
4/9 anonim válasza:
Persze, sőt azzal szokták. karikagyűrűt általában már együtt vesz a pár.
5/9 anonim válasza:
Gyűrű nélkül is meg lehet kérni, gyűrűvel viszont olyan "amerikaifilmes"... Persze, ma ez lett a divat.
6/9 anonim válasza:
hát én a 30 évem alatt egész kiskorom óta csak gyűrűs lánykérést láttam, nem hinném hogy ezt is rá kéne kenni az amcsi filmekre, mint úgy általában mostanság mindent.
7/9 anonim válasza:
Nalam is ugyanaz volt, mint a 3-asnal, es en örültem neki, hogy kiserö gyürüvel kert meg, es csak az esküvötöl hordjuk a karikagyürüt.
9/9 anonim válasza:
8! Te a leendő menyasszony vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!