Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanazzal a gyűrűvel eljegyezni a következő menyasszonyt is?
Figyelt kérdés
2014. jún. 14. 12:42
3/47 anonim válasza:
na nemá! légyszi! add el, vegyél egy másikat legalább!
4/47 anonim válasza:
Nyugodtan! :)
De Én inkább beadnám zaciba és vennék másikat,vagy beolvasztatni és csináltatni belőle másikat.
5/47 A kérdező kommentje:
A fiam állt elő ezzel az ötlettel. Szerinte praktikus, és a kis barátnője úgysem tudja, hogy "múltja" van a gyűrűnek. Megmutatnám neki a válaszokat...
2014. jún. 14. 12:49
6/47 anonim válasza:
Kiváló ötlet megmutatni. Talán még nem késő megnevelni. Ennyire nem lehet béna ember. Ha nincs pénz, több szándék és szerelem van egy 1000ft-os gyűrűcskében is, mint egy régiben. Én elmenekülnék a lány helyében, ha ilyesmi kiderülne.
7/47 anonim válasza:
Mutasd meg neki! Ez a jó érzés/ízlés ellen való dolog szerintem.....amit lezártunk, azt lezártuk, a következő az egy másik fejezet...(tiszta lap kell, hogy legyen)
8/47 anonim válasza:
A kérdést fel lehet tenni, de ha kiderül, én a lány helyében otthagynám a francba! Még az is jobb, ha beolvasztatja és csináltat belőle másikat, de a legjobb lenne eladni és az árán újat venni. Ha tényleg szereti azt a lányt, akkor több tiszteletet is adhatna neki. Ez kb. olyan, mint ha ajándékba megkapná a lány előző barátjának alsógatyáját. Egy nőnek ez nem "csak egy gyűrű", hanem "A Gyűrű"! Nem apróság! Még ha férfi szemmel annak is tűnik.
9/47 anonim válasza:
#8 Teljesed igazad van ,ha a lány megtudná biztosan nem lenne esküvő.
10/47 anonim válasza:
Szerintem ha a követkekező leánykérésnél kiderülne hogy már használt a gyűrű,akkor annak igen kemény következményei lehetnek.Ezzel kb a nőt minősítjük le egy tárgyra.
Fiad hogy érzi?Mert ha sikerülni fog akkor ezzel egy életre szóló élményt okozunk a másik embernek,Nekem eszembe nem jutna ilyen.Na meg jól át kell gondolni a helyzetet ,hiszen egy már volt és nem sikerült...Szóval nem kéne elhamarkodni!Lehet várni nyugodtan az eljegyzéssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!