Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanazzal a gyűrűvel eljegyezni a következő
menyasszonyt is?
Vagy EMLÉKBE tartja meg az ember a visszakapott gyűrűt, vagy ahogy hozzávágják viszi az ékszerészhez becserélni valami neki tetsző arany tárgyra. Ezzel a húzásával megalázza a választottját. A nők azért is örülnek annyira a lánykérésnek mert tudják hogy a férfi nem csak szavakkal dobálózik. Ilyenkor tudják hogy a férfinek el kellett mennie egy ékszerboltba és a gyűrűjükre szánni egy bizonyos összeget. Ebből is látják hogy komolyan gondolja az a férfi, nem pedig a polcról lekapja az ott porosodó kis karikát és nagy kegyesen a nő újára húzza. Az is szép gesztus amikor a férfi az édesanyja eljegyzési gyűrűjével jegyzi el a nőt. Azért mert annak a gyűrűnek eszmei értéke van és csak egy van belőle, amit megkap a nő. Nem egy olyan "úgysem tudnék vele mit kezdeni, inkább hasznosítom így" gyűrűről van szó.
2014. jún. 14. 13:46
Szerintem már az is a tűréshatárt sűrolja, hogy valaki egyik évben egyet, másik évben mást akar elvenni...nem hogy ugyanazzal a gyűrűvel...
Adja be zaciba, pótolja fel, vegyen mást.
Látszik mennyit ér a fiadnak a leendő menyasszonya. Kb. biztos, mint az előző. Sajnálom a lányt.
2014. jún. 14. 13:50
Legalább hűen tükrözi az eljegyzés komolyságát. :) Úgyis még lesz pár menyasszonya, gondolja ő, minek is kéne mindnek külön gyűrű?
2014. jún. 14. 16:01
Ugyan azzal a szájal csókol téged is mint az előzőt plusz egyebek, agy miért ne.
2014. jún. 14. 16:51
Bizony a szája is ugyanaz, meg f..a is. Meg a ház is , a kocsi is,Bútor is. Akkor ezeket is ki kell cserélni. Sznobok azok a csajok akik ezt akarják. Álljanak elő és ők vegyék a gyűrűket. De ugyan ezek a csajok a turkálóból veszik meg a ruhákat, sőt lehet a fehér neműt is. Miért hisztiznek?
2014. jún. 14. 17:48
A gyűrű egy jelkép. Két ember összetartozását, házassági szándékát jelzi és azé a két emberét, akik ezt megpecsételték vele. Tiszteletlenség a volt menyasszonnyal és a jelenlegivel szemben is, ha ugyanazzal jegyzik el őket.
2014. jún. 14. 17:58
Őszintén szólva, nekem nőként ez baromi nem jelentene gondot. Francért költsön másikra, azt se zavarna, ha nem kapnék gyűrűt, nekem nem a jelképek a fontosak.
2014. jún. 14. 19:34
# 26/27
Pont ezért nem gyűrű a lényeg hanem a szimbóluma. Különben meg többen írták a zacit, millió embernek van zacis gyűrűje ami szintén így került oda mégis hordják.
2014. jún. 14. 19:47
Igen. Az egyik gyűrű azt szimbolizálja, hogy Marihoz tartozom, vele akarok örök hűséget esküdni. Akkor azt már nem adom Jucinak.
Ha valakinek az ilyesmi nem számít, akkor nem számít, de a legtöbbünknek igen.
Én például olyan ajándékot sem adnék soha a szerelmemnek, amit esetleg az előző szerelmemnek adtam és szakításkor visszaadta, csak hogy spóroljak rajta.
Értékrend kérdése, nem vita tárgya.
2014. jún. 14. 19:51
A zacis gyűrű is más. Arról nem az az első emlékem, hogy boldog szerelmesként a Mari ujjára húztam. Az a számomra semmihez nem köthető.
Nem vagyunk egyformák, biztos van olyan is, aki még az előző feleség menyasszonyi ruháját is felvenné, ha az olcsón megszámítja.
2014. jún. 14. 19:53
Kapcsolódó kérdések: