Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen gyűrűvel eljegyezhetem a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom, milyen gyűrűvel szokás megkérni egy lány kezét, csak azt, hogy az ilyesmi tetszene neki:
2011. okt. 2. 21:34
1/40 anonim válasza:
3/40 anonim válasza:
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Ekkora mázlista csajt!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon gyönyörű gyűrű!!!!!!!!!!!!!
4/40 anonim válasza:
nem a lilaköves sokkal szebb, a 2ik az valahogyan nekem férfias, aztàn izlés kérdése.
6/40 anonim válasza:
ha a barátnődnek ilyen a stílusa akkor biztos tetszeni fog neki :D
7/40 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák,nem kell törődni a szokásokkal. Ha neki ez okoz örömet akkor jegyezd el bátran ezzel. Nem jobb ha másoknak tetszik a gyűrűje,aki hordja annak meg nem. Ha boldoggá akarod őt tenni vedd meg neki.
8/40 anonim válasza:
sztem is gyönyörű,de az első válaszolónak, amit belinkelt,az eléggé csúnya
9/40 anonim válasza:
ilyen ócska gyűrűvel? minimum bulgari......
10/40 anonim válasza:
Bármilyennel eljegyezheted, ami szerinted tetszene neki. Nekem spec. nem tetszik, amit mutattál, én az egyszerűbbeket szeretem. De Te ismered a csajszit, Te tudod milyen az ízlése. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!