Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen gyűrűvel eljegyezhetem a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom, milyen gyűrűvel szokás megkérni egy lány kezét, csak azt, hogy az ilyesmi tetszene neki:
2011. okt. 2. 21:34
11/40 anonim válasza:
Szerintem igen, nagyon szép. Ha meg tudod, hogy tetszene is neki, akkor pláne jó választás.
12/40 anonim válasza:
nekem tetszene, imádom a "színes" köves gyűrűket :)
13/40 anonim válasza:
szép nagyon,tetszik is
eljegyzésre is jó
én egyedül attól félnék,hogy kiesik a kő
15/40 anonim válasza:
Ha romantikus a nő,olyan,aki szives tortát süt,szives kispárnája van,meg egyebek,akkor biztos tetszene neki,De tudd meg,milyen szin a kedvence,és olyan szinüt vegyél neki.
16/40 anonim válasza:
Szerintem nagyon giccses, én nem szívesen hordanék ilyent, én az egyszerűbb, elegánsabb darabokat szeretem.
17/40 anonim válasza:
Nekem azért nem tetszik, mert lila, és a szív forma miatt. A stílus viszont tetszik.
Nekem ilyen gyűrűm van:
18/40 anonim válasza:
első: az a gyűrű úgy néz ki, mint egy szorítóbilincs XD
19/40 anonim válasza:
20/40 anonim válasza:
nem tipikus eljegyzési gyűrű, de szerintem szép, szívesen hordanék ilyet.
normális esetben nem a gyűrűnek fog örülni, hanem neked, úgyhogy szinte mindegy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!