Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jegyezzem el a barátnőmet:karácsonykor, vagy egy fél hónappal később a szülinapján?
Én inkább a szülinapra szavazok.
Amúgy mi a terved? Hova viszed, hogyan kéred meg? :)
Szerintem egyik sem az igazi, mert ha netán mégse szólna a dolog örökre, rossz emlékként marad meg benne.
De ha választani kell inkább szülinap, az az ő napja meg minden, a karácsony inkább családi ünnep és nem erről szól igazán.
12:08
elõrelàtóak vagyunk egyre gondoltunk:):)
"Szerintem egyik sem az igazi, mert ha netán mégse szólna a dolog örökre, rossz emlékként marad meg benne.
De ha választani kell inkább szülinap, az az ő napja meg minden, a karácsony inkább családi ünnep és nem erről szól igazán."
Szerintem ez baromság... Nem szabad így állni a dolgokhoz, ilyen alapon bármikor kérné is meg, eszébe jutna később, ha nem úgy alakul...
Kérdező! Én a szülinapra szavazok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!