Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jegyezzem el a barátnőmet:karácsonykor, vagy egy fél hónappal később a szülinapján?
Szerintem egyiken se!
Ne ünnepen jegyezd el, mert az úgy nem az igazi. Válassz egy napot, amikor úgysem számítana rá, és hidd el, még jobban fog örülni.
Leírom a saját történetemet. Éreztem a Páromon, hogy készül valamivel. Ez volt a születésnapom előtt (ami december elején van). Biztos voltam benne, hogy vagy születésnapomon, vagy karácsonykor eljegyez. Hát, egyik sem jött be:) Már úgy voltam vele, hogy biztos rosszak a megérzéseim. Éppen kezdett kimenni a fejemből az eljegyzés tudata, amikor megkérte a kezem. Március elején történt:) Így váratlanul sokkal jobb volt, mintha számítottam volna rá.
nem igaz, hogy megmérgezi az ünnepet, ha nem jön össze. (meg amúgy se így kell hozzáállni) velem az első szerelmem szilveszter előtt egy nappal szakított, és semmi bajom nem volt a szilveszterekkel, pedig nagyon szerettem őt...
egyébként az én párom most szülinapomkor kérte meg a kezem, és szerintem nagyon eredeti ötlet. akárcsak a karácsony:) ne hagyd magad lebeszélni:D
Egyiken sem. Akkor ott van a család is.
Olyan napot válassz, amikor nem ünnepeltek mást, így minden évfordulótokon kettesben lehettek :)
22/L
"egyébként az én párom most szülinapomkor kérte meg a kezem, és szerintem nagyon eredeti ötlet. akárcsak a karácsony:) ne hagyd magad lebeszélni:D"
EREDETI??? Hát gratulálok a kreativitásotokhoz...
Mi esküvő után vagyunk, és már csak a házassági évfordulót tartjuk. De az év többi részén is őrülten szeretjük egymást, s minden nap olyan együtt, mintha ünnep lenne :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!