Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor jegyezzem el a barátnőme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jegyezzem el a barátnőmet:karácsonykor, vagy egy fél hónappal később a szülinapján?

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 11:54
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb lenne spontán. Én is azt hittem, hogy a szülinapomkor fogja megkérni, ami május elején van, aztán teljesen váratlanul április közepén kért meg egy átlagos szombat reggelen. Nagy meglepetés volt és gyönyörű.

De ha már a kettő közül kell választani, akkor inkább karácsony.

2011. okt. 7. 14:27
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem karácsonykor, az nagyon szép lenne. Akár éjjel a fa alatt, amikor csak ketten vagytok ott...
2011. okt. 7. 15:28
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

karácson, karácsony. szülinap, szülinap.

keress másik időpontot....mondjuk dec.be azon a napon, ("annyiadikán"), amikor összejöttetek

2011. okt. 7. 19:25
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

SZerintem karácsony.

Évfordulótok mikor van egyébként?

2011. okt. 8. 10:58
 35/47 anonim ***** válasza:
69%

Eszedbe ne jusson nevezetes naphoz kötni az eljegyzést!

Hiszen rögtön az merülne fel a kicsi fejében, hogy

rajta akarsz spórolni!

2011. okt. 8. 16:45
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Hát ha megkérne a párom, akkor nemhogy az utolsó dolog lenne, de még csak eszembe sem jutna ez. :D
2011. okt. 8. 19:30
 37/47 anonim válasza:
Én egy átlagos hétköznapi délutánra időzítettem a nagy kérdést, amikor hazaért a munkából a kedvesem. Nagyon örült neki, hogy nem kötöttem más időponthoz. Szerintem Te se tedd. Ahogy a többiek is írják, spontán jobb lesz.
2011. okt. 9. 08:06
 38/47 anonim válasza:

Szerintem egyiken sem, legyen külön "nagy nap" számára ez is!

Nekem nem tetszene, ha egy olyan naphoz kötődne, amihez semmi köze...Mondtam is a páromnak, hogy szerencséje, hogy másik napot választott, ami egyébként karácsony után volt pár nappal!!!

2011. okt. 9. 20:32
 39/47 anonim válasza:

Én lány vagyok és örülök, hogy a párom (most már férjem), nem ünnephez kötötte a dolgot. Én semmit sem sejtettem, egy hétvégét töltöttünk a Balatonon, összebeszélt az apartmanos nénivel meg az étterem tulajával. Nagy meglepi volt.

Ha ragaszkodsz ehhez a két időponthoz, akkor én mindenképp a szülinapot választanám.

2011. okt. 11. 09:30
 40/47 anonim válasza:
Az összejöveteletek évfordulóján, az tényleg csak a ti ünnepetek lesz. Ráadásul még egy alkalom év közben az ünneplésre:-)
2011. okt. 12. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!