Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jegyezzem el a barátnőmet:karácsonykor, vagy egy fél hónappal később a szülinapján?
Szerintem jobb lenne spontán. Én is azt hittem, hogy a szülinapomkor fogja megkérni, ami május elején van, aztán teljesen váratlanul április közepén kért meg egy átlagos szombat reggelen. Nagy meglepetés volt és gyönyörű.
De ha már a kettő közül kell választani, akkor inkább karácsony.
karácson, karácsony. szülinap, szülinap.
keress másik időpontot....mondjuk dec.be azon a napon, ("annyiadikán"), amikor összejöttetek
SZerintem karácsony.
Évfordulótok mikor van egyébként?
Eszedbe ne jusson nevezetes naphoz kötni az eljegyzést!
Hiszen rögtön az merülne fel a kicsi fejében, hogy
rajta akarsz spórolni!
Szerintem egyiken sem, legyen külön "nagy nap" számára ez is!
Nekem nem tetszene, ha egy olyan naphoz kötődne, amihez semmi köze...Mondtam is a páromnak, hogy szerencséje, hogy másik napot választott, ami egyébként karácsony után volt pár nappal!!!
Én lány vagyok és örülök, hogy a párom (most már férjem), nem ünnephez kötötte a dolgot. Én semmit sem sejtettem, egy hétvégét töltöttünk a Balatonon, összebeszélt az apartmanos nénivel meg az étterem tulajával. Nagy meglepi volt.
Ha ragaszkodsz ehhez a két időponthoz, akkor én mindenképp a szülinapot választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!