Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor jegyezzem el a barátnőme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jegyezzem el a barátnőmet:karácsonykor, vagy egy fél hónappal később a szülinapján?

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 11:54
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
És évfordulón? Olyan snassz ez a karácsony meg születésnap... legalábbis szerintem. De aztán csináld úgy, ahogy szeretnéd! :)
2011. okt. 7. 12:11
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

A Karácsony, az Karácsony...A szülinap meg szülinap. Az eljegyzés legyen már egy külön ünnep!!!

Miért kell valami más ünnephez kapcsolni?Legyen váratlan, spontán...

2011. okt. 7. 12:12
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Egyetertek, egyiken sem. Ha nem orokre szol, akkor megmergezi az unnepet, ha orokre szol, akkor meg tenyleg megerdemli, h plusz egy kulonleges nap legyen az evben.
2011. okt. 7. 12:12
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Valóban egyik nap sem jó. Mit szólnàl, ha mikulàskor jegyeznéd el?
2011. okt. 7. 12:14
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Az eljegyzés legyen csak eljegyzés, ne akard más naphoz kötni.
2011. okt. 7. 12:17
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
én egy váratlan időpontban tenném meg.
2011. okt. 7. 12:19
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Születésnap,mert az végül is az ő ünnepen
2011. okt. 7. 12:23
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
ünnepe*
2011. okt. 7. 12:24
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyik nap sem megfelelő. A karácsony szóljon már a karácsonyról, a szülinap a szülinapról. Ne akard más ünnephez csatolni.

Szerintem egy szürke hétköznap megfelelőbb erre. Egyrészt akkor nem is számítana rá barátnőd, másrészt későbbiekben ha ünnepelni akarjátok akkor egy külön álló ünnepként tegyétek, ne valamihez csatolva. Szerintem.

Én tuti a falra másztam volna ha ezeken a napokon, ne adj isten, pont szilveszterkor kéri meg a kezem, vagy valentin napon. Áááá

Sógornőmet Karácsonykor kérte meg a kezét a sógorom, nem nagyon örült ennek, jobban szerette volna ő is ha kettesben, család nélkül történik. Persze örült neki, de....

2011. okt. 7. 12:26
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, hogy kettesben legyetek.

Nekem semmi ünnephez nem kapcsolódik, de nem felejtem el azt a napfelkeltét.

Az meg tényleg hihetetlen, hogy bárkinek is eszébe jut, hogy esetleg nem örökre szól... Nagyon gáz, hogy itt tart a társadalom...

2011. okt. 7. 12:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!