Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jegyezzem el a barátnőmet:karácsonykor, vagy egy fél hónappal később a szülinapján?
A Karácsony, az Karácsony...A szülinap meg szülinap. Az eljegyzés legyen már egy külön ünnep!!!
Miért kell valami más ünnephez kapcsolni?Legyen váratlan, spontán...
Szerintem egyik nap sem megfelelő. A karácsony szóljon már a karácsonyról, a szülinap a szülinapról. Ne akard más ünnephez csatolni.
Szerintem egy szürke hétköznap megfelelőbb erre. Egyrészt akkor nem is számítana rá barátnőd, másrészt későbbiekben ha ünnepelni akarjátok akkor egy külön álló ünnepként tegyétek, ne valamihez csatolva. Szerintem.
Én tuti a falra másztam volna ha ezeken a napokon, ne adj isten, pont szilveszterkor kéri meg a kezem, vagy valentin napon. Áááá
Sógornőmet Karácsonykor kérte meg a kezét a sógorom, nem nagyon örült ennek, jobban szerette volna ő is ha kettesben, család nélkül történik. Persze örült neki, de....
A lényeg, hogy kettesben legyetek.
Nekem semmi ünnephez nem kapcsolódik, de nem felejtem el azt a napfelkeltét.
Az meg tényleg hihetetlen, hogy bárkinek is eszébe jut, hogy esetleg nem örökre szól... Nagyon gáz, hogy itt tart a társadalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!