Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen gyűrűvel eljegyezhetem a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom, milyen gyűrűvel szokás megkérni egy lány kezét, csak azt, hogy az ilyesmi tetszene neki:
2011. okt. 2. 21:34
21/40 anonim válasza:
Hát ez qrva szép :D de az előttem szólónak a második belinkelt gyűrűje is tetszik :D
22/40 anonim válasza:
Nekem a kérdezõé a nyertes, és a köve sem esik ki az biztos.
23/40 anonim válasza:
Szerintem annak is örülne, ha egy kulcskarikát húznál az ujjára. :)
24/40 anonim válasza:
Sztem tök jó lenne a gyűrű,csak a lila kő gagyissá teszi...Viszont bármilyennel eljegyezheted,amiről tudod, hogy tetszene neki!
A lnyeg,h úgy érdemes eljegyezni,hogy akkor már tudtok kitűzni dátumot pl következő v az azutáni nyárra!(évekig eljegyezve lenni nem érdemes!)
25/40 anonim válasza:
óó de szerencsés csaj lehet :) bárcsak nekem is ilyet vennének..:)
26/40 anonim válasza:
22:08
Én veszek neked!
Hozzám jösz feleségül?
27/40 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik amit a kérdező belinkelt.Én imádom a köves gyűrűket.A férjem nekem is köves gyűrűt vett,olyat ami az álmom volt mindig.Végül is 36 évesen megkaptam
(smaragd kő van benne)
28/40 anonim válasza:
Utolsó, azért van némi különbség a te gyűrűd, meg a kérdező gyűrűje között. A minőség mindenekelőtt.
30/40 anonim válasza:
22:23
a te gyûrûd is szép, de inkàbb a te korosztàlyodnak való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!