Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek eljegyezni a barátnőmet ennyi idősen az korai nagyon? Csak én vegyek neki gyűrűt amit ráhúzzak az ujjára v magamnak is vegyek egyet?
Én is kaptam gyürüt(eljegyzési)csak egyet itt is az volt a lényeg h a szándék a fontos,nem kell mindjért megvenni az eksüvöi gyürütöket.Ha amugy sem akartok költeni most meg nem lesz még esküvő vegyél neki egy szép gyürüt(csak neki)és mond h azért vetted mert komolyak a szándékai,érteni fogja biztos.Arra figyelj h azért olyan legyen mint egy eljegyzési gyürü,lehet kapni már nagyon jo árban,láttam már 6000 ért is,nem tömött aranyat.
Na ezek közt van sok szép és mégis "olcsó"
19.25
Mert aki normális senki nem házasodik tizenévesen.
Persze, vehetsz neki gyűrűt ajándékba bármikor.
de az eljegyzés azt jelenti, hogy feleségül akarod ót venni a közeljövőben, belátható időn belül. ha nem így gondolod, akkor felesleges eljegyzést tartanotok, amivel csak hamis reményeket, hiú ábrándokat ébresztes a lányban. Egy év még nem sok idő, és 18 évesen még akkor isnagyon fiatalok vagytok, ha már ki tudja, milyen érettnek gondoljátok magatokat. Pár év múlva, amikor majd visszanéztek, ti magatok lesztek a legjobban megdöbbenve, hogy még mennyire gyerekek voltatok 18 évesen.
Kívánom, hogy tényleg az igazi legyetek egymás számára!
33/L
Igen, korai, főleg azért, mert mint le is írtad, csak ilyen jelképes izé. Az eljegyzés nem jelképes izé, hanem kifejezi a szándékotokat a házasságra.
Vegyél neki más ékszert. Ha ne adj isten szétmentek, hány lányt akarsz majd még meggyűrűzni, hogy "megerősítsétek" a kapcsolatotokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!