Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek eljegyezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek eljegyezni a barátnőmet ennyi idősen az korai nagyon? Csak én vegyek neki gyűrűt amit ráhúzzak az ujjára v magamnak is vegyek egyet?

Figyelt kérdés
Lényegében ez egy jelképes dolog lenne és megerősíteni szeretném csak a kötelékünket,nem konkrétan arra megy ki a dolog h máris feleségül vegyem,hanem inkább csak az elkötelezettség kimutatása a cél,de mégis jelképes maradandó,és emlékezetesre szeretném.tippek,hogy hogy csináljam?18 évesek vagyunk, de lélekben jóval többek annál, elég nehéz életünk volt, és végre egymásra találtunk,1 éve együtt vagyunk és nem veszekedünk, minden tökéletes és szeretjük egymást.
2010. dec. 21. 19:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

Én az első év után megbeszéltem barátommal,h lesz közös és egyforma gyűrűnk(ezüst),mert nagy volt a szerelem és nagyon jól megvoltunk. Tavaly karira kaptam egy nagyon szép arany gyűrűt tőle(nem hordom,mert félnék,h elhagyom belőle a követ) és mondta,h azért kapom,mert szeret engem.

Mi 4 éve vagyunk együtt,de még nem gondolunk esküvő fogalmára se,mert fiatalok vagyunk ahhoz.

Vehetsz neki gyűrűt,de azért ne úgy add át neki,h eljegyzed :)

Szép ajándék ennyi idősen egy lánynak ha nagyon szereted :)Ez 2 az 1-ben....karácsonyi ajándék és szerelmed kimutatása :)

2010. dec. 21. 19:40
 12/16 anonim ***** válasza:
58%

19:40-es vagyok

Az lemaradt h 20 évesek vagyunk :)

(bár sztem nem fontos)

Csak azért írtam,h lásd h 16 éves korunk óta együtt vagyunk és mi is tudjuk,h eljegyzési gyűrű az kicsit másabb,mint az "ajándék" gyűrű.

2010. dec. 21. 19:44
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

Ha valakit eljegyzel, az azt jelenti, hogy feleségül is fogod venni belátható időn belül. Akkor mindkettőtöknek kell gyűrű. De mivel te még nem akarod elvenni, eljegyzési gyűrűt, ebből következően, ne is vegyél.

Neki persze vehetsz gyűrűt, az szép ajándék és meg is pecsételi az összetartozásotokat. Esetleg mindkettőtöknek vehetsz egy láncot ugyanolyan medállal.

2010. dec. 21. 22:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Az "egy év rövid idő"-seknek:

19 éves voltam amikor megismerkedtünk, 8 hónapra rá eljegyzés, és a megismerkedésünktől számítva 11 hónapra esküvő. Nem azért házasodtunk össze ilyen hamar, mert babát vártam volna. A baba tervezett volt, 2 évvel az esküvőnk után született, szinte napra pontosan akkor amikorra szerettük volna (elsőre összejött). Nemsokára 27 éve leszünk házasok.

Fiatalok is voltunk (esküvőkor 20, ill. 22 évesek), nem is jártunk együtt sokáig (11 hónappal a megismerkedésünk után már házasok voltunk), de most is szeretjük egymást, sok nehézséget, betegséget átéltünk együtt. Van olyan ismerősöm, aki nagyjából velünk egyidős, 4 és fél évig jjártak együtt az esküvő előtt, mégis 5 év házasság után elváltak.

Az egyik lányom 18 éves volt amikor eljegyezte a vőlegénye, nem egész egy év együttjárás után. A jegyesség 3 éve tart, a házasságot csak az iskolák befejezése utánra tervezik. Ők úgy gondolták a karikagyűrűvel is kifejezik, hogy egymáshoz tartoznak. (eljegyzéskor csak karikagyűrűket vettek, mindketten hordják)

A szomszéd lány hat év együttjárás (ebből 5 évig együtt éltek, fél évig voltak jegyesek) ment férjhez. A házasságuk egy évig sem tartott, most váltak el.

Ha ti úgy érzitek, hogy az eljegyzéssel is ki szeretnétek mutatni, hogy egymáshoz tartoztok, vegyétek meg a karikagyűrűket (mi közösen választottuk ki, és a lányaim is közösen választottak a vőlegényeikkel) Hidd el, az is épp annyira boldoggá teszi, ha megkéred, hogy menjetek el együtt karikagyűrűt választani, mintha megkérnéd egy gyűrűvel a kezét. És van romantikája a közös gyűrű választásnak is.

Kívánom, hogy legyetek nagyon és sokáig boldogok!

2010. dec. 22. 08:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem korai, de meg kéne beszélni!!!! Egy nyugodt, kellemes helyen kérd meg a kezét, de előtte utalj rá!! Mert lehet hogy már a hangja is ellenzi ezt a dolgot. A szüleivel is meg kéne beszélni. De 1 év nem sok. Ha nagyon szeretitek egymást, nincs akadálya.
2010. dec. 26. 15:07
 16/16 anonim ***** válasza:
18%

Nem korai. Szép - jegyben járni...

Áldás legyen rajta, sok boldogságot!

(Rómeó és Júlia 15 évesek voltak)

2011. jan. 9. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.