Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ilyen gyűrűvel eljegyezhetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen gyűrűvel eljegyezhetem a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudom, milyen gyűrűvel szokás megkérni egy lány kezét, csak azt, hogy az ilyesmi tetszene neki:

[link]

2011. okt. 2. 21:34
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
45%

Keress rá a neten a "cushion cut" ("párna csiszolás") technikával készült gyűrűkre. Ezek szinte kivétel nélkül gyönyörűek, és valami ilyesmit nézz, ezek illenek a legjobban egy eljegyzésre, főleg olyan lánynak, aki szereti a köves ékszereket. Nem utolsó sorban, minden kézen jól állnak.

Szerintem :)

2011. okt. 2. 22:31
 32/40 anonim ***** válasza:
81%

ma 22:25-nek

Nincs különbség!

Az ember olyan gyűrűvel ajándékozza meg a párját amennyit a pénztárcája még elvisel,és amit a szíve választottja szeretne.

A kérdező gyönyörű gyűrűt választott.Úgy szép ahogy van.

Az én első eljegyzési gyűrűm egy sima ezüst gyűrű volt fehér kővel.Imádtam.Annyira boldog voltam,és nem érdekelt,hogy nem arany,nem gyémánt kő..Nem ez számított.

A smaragdköves gyűrűt 10 éves házasság után kaptam,de addigra már megengedhette a férjem hogy egy ilyennel meglepjen..

A kérdező egy szép gyűrűt ad.HA majd évek múlva még mindig szereti a párját(akkor már feleségét) úgyis meglepi újra egy szép gyűrűvel..Régen rossz ha úgy várunk egy gyűrűt,hogy gyorsan rohanhassunk az ékszerészhez felbecsülni..Ha ilyen egy nő akkor nem is érdemel gyémántot,vagy rubint vagy smaragdköves gyűrűt-

2011. okt. 2. 22:34
 33/40 anonim ***** válasza:
28%
Ez egy szép ékszer,ezzel megkérheted a kezét,de eljegyezni csak karikagyűrűvel lehet. Nem Amerikában vagyunk,hanem Magyarországon. Akkor lesztek menyasszony-vőlegény,ha mindketten viselitek a karikagyűrűtöket.
2011. okt. 2. 22:37
 34/40 anonim ***** válasza:
50%

Életemben nem láttam ennyire gyönyörű gyűrűt!

Már csak a kép alapján is összeszorult a szivem(jó értelemben), nemhogy élőben kapnék ilyet!

2011. okt. 2. 22:48
 35/40 anonim ***** válasza:
68%

Nem a gyűrű a lényeg,hanem a gesztus,az a szív a gyűrűben,az mindent elárul.Főleg,ha nem tudja a barátnőd,csak úgy megleped vele.Én szóhoz sem jutnék,zokognék az biztos.De hát én ilyen romantikus vagyok.Csillagok,holdfény,szívecskés gyűrű...Bár már nagyon régóta férjnél vagyok,de a szívem mélyén iszonyatosan vágyom egy ilyen meglepire 15.évfordulónkra.Az sem érdekelne ha búcsúban venné,csak szívből adja.De az Én férjem sajnos nem ilyen érzelmes.

Kedves Kérdező,nagyon sok boldogságot kívánok!!!

2011. okt. 3. 01:06
 36/40 anonim ***** válasza:
65%

22:37

Te mia fenéről beszélsz??? Karikagyűrűvel eljegyezni? Mindketten hordják? Fúj, honnan veszed ezt a baromságot?

ELjegyzéskor a lány egy köves gyűrűt kap a fiútól. Házasság előtt együtt veszik meg a karikagyűrűrt, amit a szertartáson húznak fel.

Tájékozódj kicsit, mielőtt butaságokat beszélsz és összezavarsz egy szegény fiút.

Amúgy szép a gyűrű, mindenképp köves gyűrűvel jegyezd el, semmiképp se karikával, az nagyon gáz lenne( azt nem szivesen mutogattam volna a barátnőimnek). Bár nekem a szív kő nem tetszik, de színe igen.

2011. okt. 3. 09:37
 37/40 anonim ***** válasza:

nekem ilyen van:

[link] a tiéd is nagyon szép, de eljegyzésre nekem nem tetszene. nyilván igent mondanék, mert ha szeretem a párom, mindegy, milyen a gyűrű, de azért inkább tetszen nekem is :D

2011. okt. 3. 10:36
 38/40 anonim ***** válasza:

Nagyon szép gyűrű, én biztosan örülnék neki!!!! :)

Sok boldogságot!

2011. okt. 3. 12:36
 39/40 anonim ***** válasza:
én nem hordanám ha ilyet kapnék, szerintem egy szív alakú kő ízléstelen és giccses. De ha a barátnődnek ilyen az ízlése, nyugodtan!
2011. okt. 3. 20:08
 40/40 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a szokással, a kérdés és a rá adott válasz a fontos,minden más körítés.Ha ezt a szíveset szeretné, ezt vedd neki, ez lesz a tökéletes. sok sikert!:-)
2011. okt. 5. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!