Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom tegnap megkérte a kezem egy gyűrűvel, de én nemet mondtam. Erre fogta magát és elrohant. Mit mondjak neki? Vagy mit tegyek?
Miért akarsz még neki bármit is mondani?
Ebből tisztán látható, hogy nem működik közöttetek a kommunikáció, és nem azonosak az elképzeléseitek az életről.
Akkor minek erőltetni?!
Csóri srác... Vajon miből gondolhatta, h olyan szinten van a kapcsolatotok, h feleségül kér?!
Semmit ne csinálj. Vállald a következményét.
Ezzel azt hoztad tudtára, h nem vele képzeled el az életed. Meddig akarod még hülyíteni?
És mégis mit mondtál neki???
És erről soha nem beszéltetek, h te nem akarsz házasodni??? Milyen kapcsolat ez, könyörgöm?!
De ha már így alakult, h nem beszéltetek róla, amit nem érek fel ésszel, akkor miért nem fogadtad el a gyűrűt és a lánykérést, és mondtad neki, h összetartozásotok jeléül igent mondasz, de esküvőt nem szeretnél?!
Én nem hiszem el, h szereted őt, különben nem bántottad volna így meg.
Figyi, ezen az oldalon a nők átlag fél év kapcsolat után eljegyzést akarnak :D
Gondolom a párodnak megmondtad, hogy szereted őt, de nem akarsz a felesége lenni. Beszélhettetek volna erről korábban. Ne tegyél semmit, majd ha visszamegy, megbeszélitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!