Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom tegnap megkérte a kezem egy gyűrűvel, de én nemet mondtam. Erre fogta magát és elrohant. Mit mondjak neki? Vagy mit tegyek?
19/20
Vagy csak nem ugyanazok írnak a különböző kérdésekhez? Ez eszedbe sem jutott mi? Na ezért nem kéne beszólni az embereknek :)
3 as vagyok, és nem lecsesztem hogy miért mondott nemet, hanem kérdeztem, nem egyértelmű,ott van a kérdőjel a mondatom végén!!
Továbbá, ha a kérdező már az elején leírta volna,mi a szitu,nem apránként csepegteti az infókat,meg se kérdeztem volna,bocsi.
Egyértelmű,hogy nem egy korosztály,negyvenen felüli a pasi,két nagy gyerekkel...Nálunk még divat volt megkérni a szerelmünk kezét, még ha gesztuserejű is...jelenleg.
Jelen esetben félévi ismeretség után...?Hát....szerintem se túl sokat kommunikáltatok erről a kérdésről eddig.
"Nem néz ki "házasodós" tipusnak"
Ennek ellenére megkért!
Te meg önelégülten kiírtad ide, hogy micsoda egy tuti nő vagy, mert elhajtottad a gyűrűjével együtt a pi...ba.
Ha meg nem kért volna meg, akkor meg itt vonyítanál, hogy "csak rabolta az idődet".
Remélhetőleg talál egy normális nőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!