Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párom tegnap megkérte a kezem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom tegnap megkérte a kezem egy gyűrűvel, de én nemet mondtam. Erre fogta magát és elrohant. Mit mondjak neki? Vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 11:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
68%

Miért nem lehet ezt megérteni? Ha még nem állok készen, én is nemet mondanék akkor is, ha szeretném a párom. Azért a házasság nagy lépés...

Ha nem magyaráztad még el neki, mondd meg, hogy te szereted, de nem vagy a házasodás híve.

2014. márc. 1. 12:23
 12/29 A kérdező kommentje:
Már elmúlt negyven, két nagy gyereke van. Szerintem csak egy szép gesztusnak szánta a gyűrűt. Nem néz ki "házasodós" tipusnak.
2014. márc. 1. 12:26
 13/29 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem ez gáz. Fél éve vagytok együtt, de nem ismeritek egymás ilyen nemű terveit? Nagyon elsiklottatok egymás mellett, nem igen kommunikáltatok egymással, hogyha ő azt hitte örülni fogsz, neked viszont eszedbe sem jut hozzámenni.

Nem az a gáz, hogy nemet mondtál, hanem maga az egész szituáció. Egy pár szerintem ismerje egymást annyira, hogy tudják mikor jön el ennek az ideje. Mi 3 éve vagyunk együtt, de a páromnak eszébe sem jut megkérni, mert tudja hogy nincs itt az ideje és nemet mondanék, avagy évekig jegyben járnánk, amit én nem szeretnék.

2014. márc. 1. 12:26
 14/29 anonim ***** válasza:
69%

1, Erről miért nem beszéltél neki?

2, Ez csak egy gyűrű. Nehezedre esett volna elfogadni? Aztán megmondtad volna neki, hogy szerete, értékeled a gesztust, de ennél tovább nem szeretnél lépni, nem akarsz eskvőt. Ha nem is funkcionál semmit az a gyűrű, szép gesztus, és mutatós is.

Biztos szereted őt? Ez nem volt szép tőled.

2014. márc. 1. 12:27
 15/29 anonim ***** válasza:
69%
Semmit. Ha nem szereted, jobb, hogy idoben kiderult.
2014. márc. 1. 12:28
 16/29 anonim ***** válasza:
33%

# 8assal egyetértek meg a 11essel is bár lehet ugyan az írta.Ittmindig a reális és normális hozzászólások vannak lepontozva szal ne figyeld a %-ot.

Jól tetted nem kell mindig megházasodni.Itt a sok nagyokos kérdezgeti milyen ruhát tortát izét vegyenek az esküvőre azt 1 év múlva már a válásról kérdeznek.

Szánalmas ez a sok szerencsétlen meg piros kezet nyomkodó önelégült idióta :D

2014. márc. 1. 12:38
 17/29 anonim ***** válasza:
85%

Elfogadhattad volna és utána megbeszéltétek volna, hogy nem tűzitek ki az esküvő dátumát, mert nem olyan fontos, hogy pénzt, időt, stb. fordítsatok rá, viszont jó érzés, hogy összetartoztok és ezt ezzel a gyűrűvel is kifejezitek.

Az a legjobb, ha őszintén elmondod neki a véleményedet, ne hagyd kétségek közt.

2014. márc. 1. 12:44
 18/29 anonim ***** válasza:
54%
Na és mi tartott vissza ,hogy igent mondj ? Talán nem szereted annyira ,hogy elkötelezd magad mellette ?
2014. márc. 1. 13:15
 19/29 anonim ***** válasza:
62%
Bezzeg amikor a sok házasságéhes nő kiír egy kérdést, hogy miért nem kérik már meg a kezüket fél év után, le vannak hurrogva, hogy mégis mit képzel magáról, hogy fél év után ilyen elvárásai vannak, ráér az évek múlva, ezt a kérdezőt meg lecseszik, hogy mégis mi az, hogy nem számított eljegyzésre, miért mondott nemet... Ebből is látszik, hogy sokaknak teljesen mindegy, hogy mi a kérdés, csak beszólni járnak ide. Szánalmas.
2014. márc. 1. 13:18
 20/29 anonim ***** válasza:
35%

Szia!

En elfogadtam a gyurut mert jelkepes "valami" kettonk kapcsolatarol, de tudja hogy nem lesz eskuvo! En kicsit akarok 2 tanuval O 7vilagra szolo lakodalmat!

Off:

18 evesen exem megkerte a kezem, nagyon szar volt mar a kapcsolatunk, de igent mondtam... Az erzeseit figyeltem es azt, hogy ferfi ilyen lepesre nem surun minden nojevel szanja el magat, semmikepp nem alaztam volna meg egy nemmel hisz volt elotte boldog 2 evunk!

Probaltuk helyre hozni, nem jott ossze... 2-3 honap utan visszaadtam a gyurujet!

2014. márc. 1. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!