Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy gyűrűvel folyton gond van kicseréltethetem az árának megfelelő összegű másik gyűrűre, ha még garanciális?
Kíváncsi vagyok, milyen gond lehet egy gyűrűvel _folyton_?!
Mert ha rossz a méret, vagy kiesik a kő a foglalatból, az egyszeri javítással orvosolható.
1. a másik kérdésednél is írták, hogy nézesd meg máshol, független szakértővel, másik ékszerésszel vagy zaciban kérdezz rá. Ezek nélkül, te ki akarod cseréltetni, holott egyszer már visszaélve a bizalmaddal eladtak egy silány terméket. Csak például, nekem van egy vékony ezüst gyűrűm (3 ezer volt mindössze), amit éjjel-nappal hordok már 3 éve és egy karcolás nincs rajta és tokéletes kor alakú.
2. Így lehet, ha kicserélik, akkor ugyan olyan silányat kapsz.
3. Egyébként amíg garanciális a termék és gondok vannak vele, akkor első visszavételkor köteles vagy elfogadni, a javítást. Második alkalom után már ok kötelesek kicserélni, ha azt kéred.
De mindenképp vizsgáltasd meg máshol, mert így simán ráfogjak, hogy nem vigyázol rá és te nem tudod bizonyítani az igazadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!