Ha van valakinek egy kb.2 hónapos telefonja, és garanciális, kicserélik esetleg egy másik modellre?
Nekem is hasonló problémám van, és nekem eddig nem cserélték.
Decemberben vettem a telefont. Azóta 2-szer volt szervizben, nem tudták kijavítani, plusz újabb hibák jelentkeztek.
Elmentem oda, ahol vettem, hogy megpróbáljam kicseréltetni, és azt mondták, hogy ők nem cserélik ki, panaszkodjak a gyártónál. Írtam egy panaszlevelet a gyártó felé, és közel 1 hete semmi válasz.
De ha jönne is válasz, és pozitívan bírálják el, akkor is kb. 1 hét, mire kicserélik (ezt mondták-szervizben), és addig meg nincs telefonom.
Úgyhogy max. azt tudod tenni, hogy a gyártónak írsz egy panaszlevelet, és reménykedsz, hogy reagálnak rá, és hajlanak afelé, hogy kicseréljék.
Sok sikert!
Én két évig dolgoztam egy nagy műszaki áruházlánc vevőszolgálatán, /Media Markt/ , és napi szinten kismillió esetben vettem vissza különféle termékeket csak azért,mert a vásárló meggondolta magát. Ennek a feltételei a következők voltak:
-Ne legyen higiéniai termék /pl. borotva/
-Ne legyen elhasználódó/kopó termék /pl. ceruzaelem/
-Karcmentes állapotban kell lennie
-Minden tartozéknak, csomagolóanyagnak és a blokknak meg kell lennie
Ilyen esetben a kereskedőt semmi sem kötelezi a visszavásárlásra / cserére, de néhány korrekt cég megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!