Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párom szeretne eljegyezni. Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szeretne eljegyezni. Én is adhatok neki lány létemre gyűrűt?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk már arról h én ugy szeretnék jegyben jérni,hogy neki is van gyűrűje amit esküvő után csak átkerül a másik kézre.

Ő mondta nekem viszont mindenképp akar venni egy köves gyűrűt is. És majd utánna 1-2 hónapon belül család elött is lessz eljegyzés arra kiválasztjuk közösen a gyürüket.

Nagyjából tudom mikorra tervezi a lánykérést,és arra gondoltam én is aok majd neki egy gyűrűt.Szokás ez? Valamivel szeretném meglepni én is.

És akkor melyik kézen kell hordani a kisérű gyűrűt a lánynak és fiúnak? És esküvő után? hova kerülnek a gyürük? Kisérő és karika

2014. máj. 28. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges, bár vehetsz pecsétgyűrűt, ha nagyon akarsz, akkor az a szokás. De tökéletesen elég erre a célra a karikagyűrű, melyet eljegyzés után kiválasztotok.

Nálunk úgy volt, hogy volt egy lánykérés kettesben, aztán egy eljegyzés a szülők előtt "hivatalosan" arra vettük meg a gyűrűket és azóta hordjuk mindketten, balkézen az esküvőig, aztán átkerül a jobbra.

2014. máj. 28. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nálunk úgy volt, hogy a párom tudta, hogy én karikagyűrűt szeretnék, nem nagyon szeretem a köves gyűrűket és mikor megkérte a kezem, akkor mindkettőnknek sima karikagyűrűt vettünk, azt húztuk egymás ujjára, így jegyeztük el egymást. A bal kezünkön hordtuk, ahogy szokás, az esküvő után pedig ugyanezeket a gyűrűket áttettük a jobb kezünkre.
2014. máj. 28. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy most eljegyzitek egymást az esküvős gyűrűvel, esküvőig bal kezén, majd átteszetik jobbra.
2014. máj. 28. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy indult ez az egész, hogy ajándékba akartunk adni egymásnak gyűrűt. Viszont zsákbamacska lett volna, főleg a méretek miatt. Így elmentünk kiválasztottuk ami tetszett. Az enyém 3 köves ezüst gyűrű, a férjemé sima acél gyűrű volt.

Meglepi lett végül, hogy megkérte a kezemet azzal a gyűrűvel amit magamnak választottam. Így én az ő ujjára húztam azt amit ő magának választott. A karikagyűrűket csak az esküvőn vettük fel a jobb kezünkre. A másik két gyűrűt is mai napig hordjuk.

Örülök hogy a férjem anno nem pecsétgyűrűt választott...szerintem nagyon gusztustalan, férfiatlan viselet.

2014. máj. 29. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem, ha te is adsz neki gyűrűt, akkor kitör a Stromboli meg a Vezúv, Fukushima meg felrobban.

Azt veszel neki, amit akarsz, meg aminek szerinted örülne. Lehet ez bármi, amit hord, ízléstől függően nyakkendőtűtől férfias acélgyűrűn át karkötő vagy nyakbavaló, mandzsettagomb vagy akármi.

2014. máj. 29. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!