Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy éve jegyzett el otthon melegítőben. Egy vacsorát viszont megígért de akkor miért nem tud rendesen eljegyezni úgy ahogy kell? Meddig legyek türelmes? Vagy csak én kérek túl sokat?

"nem tud rendesen eljegyezni úgy ahogy kell?"
Mi az hogy úgy ahogy kell? Van talán erre egy szabálykönyv?

Szóval neked csak onnantól kezdve hivatalos az eljegyzés, hogy elvisz egy puccos étterembe és ott kéri meg a kezed?
jajj

????
Most te a párodat szereted, vagy a felhajtást? Mi az, hogy "rendesen eljegyezni, úgy ahogy kell"?
Hogyan "kell" eljegyezni "rendesen"?? Puccos ruha, mindenki téged ünnepeljen, kórusban éneklő pincérek között a Gundelben, vagy hogy?

Úgy ahogy kell? Olyan nincs. Mindenkinek más az ideális.
Szerintem az lehet romantikus, kedves, ha otthon kettesben történt az eljegyzés.
Különben is az érzés a lényeg, és a szerelem.
Nekem az nem tetszik, ha vacsora közben idegenek előtt, vagy egy családi ebéden történik. Azok nekem elcsépeltek.
Mindenkinek más tetszik.
Ilyen hülyeséggel felesleges piszkálnod a párodat. Örülj neki, hogy szeret és eljegyzett.

Őőőő nem nagyon értelek.
Engem 2 éve jegyzett el a párom,amikor a szüleinél betonoztunk.És???Kit érdekel?Azóta számtalanszor voltunk étterembe vacsizni,de eszembe sem jutott,hogy ott is megkérje a kezem "rendesen" ahogy te akarod.
Idén nyáron lesz az esküvőnk.Én így is boldog vagyok! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!