Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha a párom nem törődik velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom nem törődik velem eleget, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Nőktől várnék hozzászólásokat. Mielőtt kérdezitek, hogy nem-e a munkától fárad-e el, válaszolok: nem, nem dolgozik túl sokat, van hogy nem is kell egész nap dolgoznia, vagy ma is azt mondta, hogy nagyon könnyű napja volt. Mondjuk megbeszéljük, hogy este beszélünk, aztán lehalkítja a telóját, s hiába hívom. Azt érzem, hogy kevés téren számíthatok rá, és még ha ez sincs, hogy legalább este ha meg van beszélve, beszéljünk, szinte semmi nem marad a kapcsolatból.

2015. ápr. 27. 23:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
84%

nem olvastam végig. nekem van ezzel tapasztalatom: ha nem elérhető, nem törődik veled akkor ez NEM lesz jobb.

Valószínű, hogy elmúlt a lelkesedése, és csak arra vár, hogy te szakíts, mert neki nincs erre elég lelkiereje (meg párnaponta, hetente amúgy is kényelmes neki, hogy te ott vagy, mert valamennyire azért még kedvel).

Ha jó kapcsolatot akarsz, az csak egy másik férfival lehetséges. A mostani barátom állandóan keres, jön, rengeteg energiát fektet a kapcsolatba. Nekem SOHASEM kellett taktikáznom. Míg az előző kapcsolataimban, mikor elromlottak, minden hülye taktikát kipróbáltam, hogy újra érdekesebb legyek. de egyik sem jött be, max ideig-óráig.

Az emberi kapcsolatok kockázatosak, mindig benne van a pakliban egy szakítás, szóval szerintem hülyeség becsapva érezni magad. végülis nem vett el, csak kipróbáltátok egymást.

2015. ápr. 28. 09:46
 32/36 anonim ***** válasza:
84%
Az előttem szóló úgy érzem leírta a lényeget.Ha számomra fontos valaki,akkor keresem és alig várom,hogy beszélni vagy találkozni tudjunk minél előbb.Főleg a kapcsolat elején.De a kommunikációra utána is szükség van.Érezned,hogy számíthatsz rá és,hogy viszont szeret.A többi csak duma.Nincs ezen mit dilemmázni(bár tudom,hogy nem könnyű).Neked ez így nem felel meg.Ami érthető.El kell búcsúzni.És majd jön más akinek fontos leszel!
2015. ápr. 28. 10:30
 33/36 anonim ***** válasza:
Azert a diakhitel torlesztes havonta nem egy akkora osszeg....
2015. ápr. 28. 10:38
 34/36 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ. Sok hasznosat írtatok, adom a pluszokat.
2015. ápr. 28. 20:22
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig, csak átgörgettem és 1-1 mondatot elkaptam...

Tudod, nekem is volt olyan, aki "hazudott", igazából nem hazudott, csak nem volt következetes. Az elején mindenfélét mondott, de a végére fele se volt igaz. Nem haragszom rá, jó tanulópénz volt, hogy pasinak csak akkor higgyek el bármit, ha az megtörténik. Nem tartom rossz embernek, sőt, de azért örülök, hogy vége lett. A következő kapcsolatom viszont nagyon jól sikerült, ő is mondott mindenfélét, azzal a különbséggel, hogy ő úgy is tett, ahogy mondta. És ez a mai napig nem változott. :) Szóval nem minden pasi "hazudik".

Azt is megtanultam, hogy hagyni kell egy kicsit a pasikat vadászni. Ne te hívd folyton, hanem néha kéresd magad, hogy ő hívjon. Nem szabad ráakaszkodni.

Én a jelenlegivel diákhitel ellenére költöztem össze, és olyan jól sikerült ez az összeköltözés, hogy meg is kérte a kezem. Hidd el, ha a pasi akar valamit, az megcsinálja szó nélkül, de ha nem akar, akkor nem fog semmit tenni az ügy érdekében, bárhogy is győzködöd. Persze van, akire lehet hatni észérvekkel, de aki a fejébe vett valamit, és a mellől nem tágít, arra nem lehet. Ez nemtől függetlenül így van.

Szerintem lépj tovább, és keresd meg azt az embert, akivel ugyanannyira akarjátok egymást! ;)

2015. ápr. 28. 21:26
 36/36 anonim ***** válasza:
Azóta mi lett veletek kedves kérdező?
2022. ápr. 21. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!