Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetőségeink vannak? Anyuka ilyen gyorsan lepasszolhatja a gyerekeket, csak azért mert nem fizetünk eleget?
A páromnak van 3 gyermeke egy előző kapcsolatából. A gyerektartást fizeti utánuk, ez a fizetése 50%-a (4 hónappal ezelőttig ez nagyjából 140000Ft volt).
Új munkahelyre került, ahol a betanulási időszak alatt kevesebb a fizetése, ráadásul a képzés ideje alatt és utána még fél évig, az ország másik végében kell dolgoznia. Ez azt jelenti, hogy még kb 8 hónapig kevesebb a pénz, amiből 90-100000Ft a gyerektartás, a többit pedig feléli.
A gyerekek anyja a hétvégén felhívott, hogy vagy fizetjük a régi összeget, vagy "megnyertük" a gyerekeket.
Nagyon szeretem a párom gyermekeit, de jelenleg sajnos nem tudnék nekik helyet biztosítani, mert a kevesebb pénz miatt (én tgyás-on vagyok) az albérletet felmondtuk és hazaköltöztem a gyerekekkel a szüleimhez. Innen még iskolába sem tudnának járni.
Biztos nem fogja csak úgy rátok dobni a gyereket az anyuka.
Ha meg igen, akkor jobb is, hogy nem ő neveli őket, hanem ti.
Szerintem csak fenyeget.
Egyébként ez csak úgy működhet, hogy ha jó a kapcsolatod a gyerekekkel, ha elfogadod őket, mert bármi történhet az anyával (betegség, halál) ami miatt az apához kerülhetnek a gyerekek.
Az ilyen nem anya, mert kizárólag a saját érdekeit nézi és nem a gyerekekét. Mégis miből fizessen jelenleg az apa, ha ennyi a jövedelme. És hová költözzenek a gyerekei, ha a leendő párja is visszaköltözött a szüleihez?
Nem arról van szó, hogy egyáltalán nem kap pénzt, hanem arról, hogy a megváltozott viszonyok miatt kevesebbet kap.
Ő fizetne 140.000 Ft-ot a volt férjnek, ha átvenné a gyerekek nevelését?
Egyébként a bíróság dolga, hogy a megváltozott viszonyokra tekintettel döntsön.
Én komolyan nem értem az ilyen embereket.
Összeáll egy 3 gyerekes pasival, és még képes gyerekeket szülni a semmire. Ez mindig a pakliba van,hogy a másik félhez kerülhetnek a gyerekek, mit kell ezen csodálkozni?
Amúgy valószínű csak fenyegetésnek szánta az anyuka, de igaza van. Neveljetek ti fillérekből gyerekeket, meg az, aki ezzel egyetért. Amúgy is könnyebb fizetni, mint 3 gyerekről gondoskodni.
Nézd, valakinek nevelnie köll a purdét.
Én nem fogom eltartani őket, az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!