Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha a párom nem törődik velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom nem törődik velem eleget, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Nőktől várnék hozzászólásokat. Mielőtt kérdezitek, hogy nem-e a munkától fárad-e el, válaszolok: nem, nem dolgozik túl sokat, van hogy nem is kell egész nap dolgoznia, vagy ma is azt mondta, hogy nagyon könnyű napja volt. Mondjuk megbeszéljük, hogy este beszélünk, aztán lehalkítja a telóját, s hiába hívom. Azt érzem, hogy kevés téren számíthatok rá, és még ha ez sincs, hogy legalább este ha meg van beszélve, beszéljünk, szinte semmi nem marad a kapcsolatból.

2015. ápr. 27. 23:17
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Igaz ferfi vagyok, de batorkodok valaszolni.

Mivel ugy tunik nem egyforma az igenyetek, es ugy veszem ki, hogy nem is eltek egyutt, sok remeny nincs a javulasra.

Tud Te jol mit kellene tenned.

2015. ápr. 27. 23:20
 2/36 A kérdező kommentje:

Becsapva érzem magam. Azt mondta, az előző barátnője bármikor hívhatta, akár este meg éjjel is (és hívta is az exe akár éjjel is), és nem zavarta, és én is hívhatom bármikor, most meg le van halkítva.

Ha nem azt mutatta meg mondta volna, hogy érzelmileg emberileg ennyire számíthatok rá, én nem éltem volna magam bele ennyire ebbe a kapcsolatba, úgyhogy ezért is átverve érzem magam.

2015. ápr. 27. 23:21
 3/36 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem Tőled, hogy akkor ezek szerint a férfiak hazudnak? Folyamatosan fűzte a fejem, hogy összetartozunk, és oda-vissza, és bármikor számíthatunk egymásra stb..Szükségem lett volna rá este. Ha már egész nap illetve napokig amúgyse találkozunk. Akkor legalább este szükségem lett volna hogy halljam.
2015. ápr. 27. 23:23
 4/36 anonim ***** válasza:
Ezeket a koroket mi is lefjtottuk. Egyszer duhosen leteremtettem, aztan sikerult megbeszelni es azota sokkal jobban figyel arra, amit mondok, vagy kerek. Amikor beszelek hozza es fntos, elotte kihangulyozom, hogy figyeljen most, kulonben elereszti a fule mellet. Nem bunkosagbol, hanem ferfi. (A gimis magyartanarnom meselte anno, hogy a nyelveszetben megkulonboztetik a ferfi es a noi kommunikaciot) Tovabba egy talpas naptart kiraktam a nappaliszekrenyre es oda irogatok fel a dolgokat, igy mindig szem elott van neki is. Ezekhez viszont szukseges, hogy a parod is vevo legyen a kapcsolatok mjnosegenek javitasara es komolyan vegye, hogy ban a dolog. Mit monott az elfelejtett dolgok utan?
2015. ápr. 27. 23:25
 5/36 A kérdező kommentje:
Tiszta sz.. az egész. Most (holnap) mit hisztizzek neki? De ő hitegetett, hogy mennyire összetartozunk, meg stabil ember az életemben.
2015. ápr. 27. 23:26
 6/36 A kérdező kommentje:
Én értem is, meg nem is, amit írsz, de ő mondta, hogy az exe is hívhatta bármikor, akár este vagy éjjel is, és hívta is az exe, és én is hívhatom, mert bármikor számíthatok rá, persze ennek kölcsönösnek kell lennie, blablabla..Ezen mit beszéljek meg vele? Hogy az exének fölvette, nekem meg le van halkítva?
2015. ápr. 27. 23:28
 7/36 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy miért halkította le a telefonját.. Nem kizárt, hogy fáradt volt, stresszes, és nem akart maga körül senkit.

Én is bármikor hívhatom a páromat, de nem sértődök meg rá, ha épp lehalkítja, mert aludni szeretne.

Persze úgy látom nálatok más gondok is vannak, nem csak a telefon, különben nem lenne ez akkora probléma.

Szóval mi a baj?

2015. ápr. 27. 23:31
 8/36 A kérdező kommentje:
Tegnap még olyanokat írt, hogy olyan nőt akar, akivel kölcsönösen elköteleződnek egymás mellett, meg kölcsönösen számíthatnak egymásra, és ezt bennem megtalálta stb. Tényleg minden ffi hazudik? Nekem is volt olyan, hogy fáradt voltam (és a kedvéért fönn maradtam későig, hogy neki jó legyen), vagy más dolgom lett volna, és a kedvéért lemondtam, most meg mikor nekem kéne, le vagyok sz..va?
2015. ápr. 27. 23:33
 9/36 anonim ***** válasza:
81%

Jesszus..és akkor a következő 60 évben egyszer sem kapcsolhat ki az agya, mert te egyszer éjszakáztál miatta?

Nem vagy te egy kicsit önző?

Értem, hogy jól esett volna, és ha megbeszéltétek hogy este beszéltek, akkor megértem, hogy ez most rosszul esett..

Általában amit adok, azt szívből adom és nem várok érte cserébe semmit. Tehát ha fent maradok a párom miatt hajnalban, attól még nem várom el tőle, hogy akkor a következő x évben ő is mindig fent maradjon miattam.

2015. ápr. 27. 23:40
 10/36 A kérdező kommentje:
Miért lennék önző? Nem, nem vagyok önző. Ha neki lehetnek felém elvárásai, akkor nekem is lehetnek.
2015. ápr. 27. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!