Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom nem törődik velem eleget, mit lehet tenni?
Jó, hát nevetni is lehet rajtam. Én most tényleg nem látom át, én csak azt érzem, hogy ez valahogy nem jó így.
Miért, mit csináljak? Mondjuk ez jó fölvetés, hogy eleve ő mit gondol(t), hogy akkor 5 évig várok Rá?
Ha ez mind igaz így, ahogy leírtad, gyorsan dobd a figurát.
1. Párommal ismerkedős fázisunkban mindketten sokat dolgoztunk. Mégis volt időnk egymásra. Bár néha hulla fáradt volt szegénykém, mégis jött, hogy lásson, öleljen, együtt legyünk egy kicsit.
2. Telefonálás. Sehogy sem keres téged, akár napokig, vagy valamit félre értek?
3. Összeköltözés. A diákhitelen ez nem múkhat.
4. Ex. Túl sokat foglalkozol vele. Nem mindegy neked? Kivétel, ha az van, hogy már totálisan lerombolta ez a fiú az önbizalamd. Az ex, az ex, nem véletlen, hogy veled van, és nem vele.
5. Együtt vagytok egyáltalán?
6. Kell neked egy ilyen kapcsolat? Szeret téged? Haszeret, elég neked az a szeretet, amit ő adni tud.
Azért pár dolog hiányzott a leírásodból. Mióta vagytok együtt? ,ikor szakított az exével? Mennyit is találkoztok ti pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!