Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja az eljegyzést, a babát?
Nagyon szomorú vagyok. Félek, nagyon rossz irányba tart a kaocsolatunk. 2 éve élünk együtt, 3 éve vagyunk együtt. Ő a negyvenes évei közepén, én a harminas közepén.
Kb. egy éve megbeszéltük, hogy jöhet a baba, az eljegyzés, csak előbb 1-2 dolgot intézzünk még el. Azóta is semmi. Azóta is ragaszkodik ahhoz, hogy szedjem a fogamzásgátlót. Eljegyzés azóta sem történt. Sőt, még a szexuális életünknek is ártott, lassan heti egyszer, sőt lasan már csak kéthetente egyszer szeretkezünk. Ezt is nagyon keveslem, néha már a falat kaparom.
Szeretője biztos nincs. Arra gondoltam, hogy sok neki a házasság és gyerek téma, és ezért lett visszafogott a szex terén is. Mindig amikor felhozom, azt mondja, majd.Nemsokára.
De ez olyan, mintha odázni szeretné a dolgokat. Viszont már nem is vagyunk huszonévesek, hogy játszunk egymás idejével.
Amúgy nagyon jó ember, és szeret engem, és én is őt.
Nem lehetséges, hogy valami baj van, amiről nem tudsz? Nem lehet, hogy gondja vannak? Munkahelyen, családban, esetleg egy régi trauma. Nem hinném, hogy áltat, azért 4 évig erre senkinek sincs kapacitása, sokkal inkább gondolom, hogy valami nincs rendjén. Barátnőm barátja házasság ellenes volt, szajkózta, hogy kizárt, hogy elvegye, hogy az csak papír. Barátnőm közölte vele, hogy márpedig neki fontos, és nem hiszi el neki, hogy komolyak a szándékai, meg ha csak papír, mi gondja vele. Mivel szereti a srác, megkérte a kezét, mondjuk már vagy 6 éve, de megkérte, most lesz az esküvő. Külföldön élnek, tehát ezért húzódott, plusz a pénz hiány.
Ha szeret, bármilyen házasság és gyerek ellenes, megteszi érted. Ha nem szeret, jobb is különválni. Ez nem kor kérdése. Lehet, valóban rossz irány felé tart, lehet csak valami gond van. De ezt közölnie kell.
14
Értem a ligikát,mviszont nagyon veszelyes játszmázásba fogni...
Szerintem elég ha azt lengeti be, higy késik, és lehet
nekem volt fogamzásgátlő mellett, higy nem volt vérzésem, doki szeribt évi 1-2 alkalommal még normális, egyébként nem, és akkor tabiváltás.. Tehát nem voltam terhes, de csak az 5. Teszt után hittem el
Igaz ilyet én nem tudnék kamura mondani, mindig tudja mikor vanna a nehezebb napjaim a férjem.
Egyébkánt nálunk is vot húzás az eljegyzésre, én is leültettem a férjemet, hogy mit szeretne.
Nem zsaroltam,nhogy akkor elhagyom..stb, csak annyit mondtam, hogy arról volt sző, hogy ilyen tájt ezek már meglesznek (4,5 év és 3 év együttélés) tehát szerintem én is ugy tudok rendesen letezni a kapcsolatban, hogy tudom hányadán állunk.
Hogy miért húzőpsik, a gyerrektől fél? Vagy az esemeyntől? Vagy nem akar elvenni, és nem tudja hogy mindja meg? Szerintem nekem is jogom van a dolgok teljes ismertében dönteni, a bizonytalansagot nem bírom..
Nem azt vártam,mhogy akkor kérje meg a kezem... Csak nem függővé tenni az en életemet az ő döntésetől.
Kiderült a gond, amit megbeszéltünk, és rajött hogy az csak az ő fejében volt gát ( nem volt meg az államvizsgája, és ugy érezte,mhogy anélkül ő nem vehet feleségül)
Szőval nekünk happy end lett, de amíg nem beszélzptünk ugyanez volt, habár pár évvel korábban (26 voltam)
Köszönöm a válaszokat. Sok elgondolkodtatót írtatok.
Egzisztenciánk van (mimdkettőnknek), hitel nélkül. Ilyen gondunk szerencsére nincs.
Játszmába sem kezdek. Vagy mindketten akarjuk a babát, vagy nem lesz. Egyszer, hónapokkal ezelőtt 1 nappal később jött meg, gyógyszer mellett, pedig rendesen szedtem. Akkor felmerült, mi lesz. És azt mondta, nyugi, ne aggódjak, akkor babánk lesz. Ezért nem értem a kettősségét.
Gondolkozni fogok azon, amit írtatok. Ha a nyár végéig nem történik semi,biztosan leültetem egy hosszabb beszélgetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!