Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm itt gyakorin állandóan az eljegyzést olvasgatja. Szerintetek azt akarja, hogy jegyezzem el? Ez utalás?
Most mit tegyek?
2 éve vagyunk együtt.
Én is sokat olvasom ezt a részt, mert szeretem a témát, és jó olvasni, hogy másokkal mi történik ilyen téren.
Párkapcsolatban vagyok évek óta, nem vagyunk jegyesek és nem azért olvasom, hogy jegyezzen el.:) Csak ábrándozok itt olvasás közben, de részemről egyáltalán nem utalás, nem is lehetne, mivel sosem nézi meg, miket olvasok.
Lehet a Te barátnőd is csak szereti olvasgatni.:)
De én szeretem őt! El akarom venni, bár azt még nem tudom, hogy mostanában-e...
Nem értem miért mondja mindenki, hogy lépjek ameddig lehet... :S :(
Én is szoktam olyan témákat olvasgatni,amikhez úgymond "semmi közöm",amik még nem aktuálisak az életemben.A családi kapcsolatok kategóriát én is szoktam nézegetni,sőt az "eljegyzést" is,mégsem szeretnék egyelőre férjhez menni.Nem feltétlenül utalás ez a részéről,ne ebből indulj ki szerintem.
Hány éves a barátnőd?
Kiváló lehetőség:)
1. előbb tisztázd, hogy TE mit szeretnél? és majd mikor?
(adj időt magadnak a döntéshez)
2. Amikor már van véleményed,utána amikor éppen olvasgatja, odabújsz és együtt olvashatjátok, kommentálgathatjátok és alkalom lesz elmondanod, hogy mit gondolsz illetve ő mit szeretne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!