Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak? Szereti a srác vagy nem és csak becsapni akarja, szóljak a húgomnak vagy tartsam titokban?
Van egy problémám...
Van egy húgom akit tegnap eljegyzett a barátja, én pedig ma megtudtam hogy az a barátja megcsalta..
Szólj, ha biztos vagy benne!
Ha csak a gyanakszol, próbálj figyelni, kideríteni. A húgod életéről, boldogságáról van szó.
Én megmondanám a srácnak, hogy egy hete van bevallani, vagy különben én mondom meg.
Ha tényleg szereti, akkor elmondja és nem hazugsággal kezdi már az elején.
Amúgy van oka kábítani, tehetősek vagytok, vagy miért csinálja ezt?
Megcsalás 100%?
Hát nem tudom, én sosem játszanám meg ezt az "egy heted van bevallani" dolgot. Ezzel pont egy hetet adok neki rá, hogy kibúvót gyártson és lejárasson a húgom előtt. Ha be akarná vallani önszántából, megtette volna, kényszer hatására meg tökmindegy, hogy megteszi-e.
Szólnék a húgomnak. Nagyon-nagyon diplomatikusan, hogy ne okozzak nagyobb fájdalmat a szükségesnél. Minden bizonyítékot és tényt elé tárnék, keressen ő mentségeket a vőlegényének, ha akar. Remélném, hogy nem bocsát meg neki, de igazából itt az én feladatom véget ér. Ha nem akar hinni, vagy elnézi neki, akkor saját maga döntött arról, milyen életet választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!