Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem akarja az eljegyzést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja az eljegyzést, a babát?

Figyelt kérdés

Nagyon szomorú vagyok. Félek, nagyon rossz irányba tart a kaocsolatunk. 2 éve élünk együtt, 3 éve vagyunk együtt. Ő a negyvenes évei közepén, én a harminas közepén.

Kb. egy éve megbeszéltük, hogy jöhet a baba, az eljegyzés, csak előbb 1-2 dolgot intézzünk még el. Azóta is semmi. Azóta is ragaszkodik ahhoz, hogy szedjem a fogamzásgátlót. Eljegyzés azóta sem történt. Sőt, még a szexuális életünknek is ártott, lassan heti egyszer, sőt lasan már csak kéthetente egyszer szeretkezünk. Ezt is nagyon keveslem, néha már a falat kaparom.

Szeretője biztos nincs. Arra gondoltam, hogy sok neki a házasság és gyerek téma, és ezért lett visszafogott a szex terén is. Mindig amikor felhozom, azt mondja, majd.Nemsokára.

De ez olyan, mintha odázni szeretné a dolgokat. Viszont már nem is vagyunk huszonévesek, hogy játszunk egymás idejével.

Amúgy nagyon jó ember, és szeret engem, és én is őt.

2015. márc. 8. 00:40
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért, telóról írtam.
2015. márc. 8. 00:45
 2/33 anonim ***** válasza:
75%
" Kb. egy éve megbeszéltük..." - lehet nem gondolta komolyan vagy korainak tartja 3 év után.
2015. márc. 8. 00:52
 3/33 anonim ***** válasza:
98%
Nekem ebből az jön le, hogy ő nem akarja az eljegyzést, esküvőt, babát. Ha nem tudtok kompromisszumra jutni, lehet, jobban járnátok, ha külön folytatnátok.
2015. márc. 8. 00:53
 4/33 A kérdező kommentje:

De mindig azt mondja, akarja, komolyan gondolja, csak még várjunk egy kicsit.

Amúgy nagyon szép a kapcsolatunk, de valamiért nekem mégsem elég. Ha huszonévesek lennénk, elfogadnám, hogy korai. De a mi korunkban már nem várhat az ember még 3-4 évet, mert hamar múlik az idő, és kifutunk a gyerekvállalásból

Az fáj nagyon, hogy nem tudom, csak hiteget-e engem, vagy akár magát is.

2015. márc. 8. 01:03
 5/33 anonim ***** válasza:
97%
Mond meg neki, hogy te megerted ha o meg korainak erzi, ugyanakkor mar nincs tul sok idotok. Ha gyereket szeretnetek (marpedig neked ez fontos) akkor vagy most vagy soha.
2015. márc. 8. 01:25
 6/33 A kérdező kommentje:

Kérek mimdemkit, hogy ne pontozzatok le senkit. Nekem a 3. válaszoló válasza is hasznos.

Mert igen, akár korai is lehetne a téma, ha nem lennénk már ennyi idősek.

2015. márc. 8. 01:31
 7/33 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az előbhi kommentben 2. válaszolót akartam írni.
2015. márc. 8. 01:32
 8/33 anonim ***** válasza:
98%

"De mindig azt mondja, akarja, komolyan gondolja, csak még várjunk egy kicsit."

Persze, egy kicsit... 1 évet, kettőt, majd még 1-2 évet....

Nem veszed észre, hogy hitegetnek, és az úrnak esze ágában sincs házasodni, családot alapítani???

2015. márc. 8. 01:34
 9/33 anonim ***** válasza:
98%
Ennyi idősen hova akar még várni? Vagy most vagy soha. Szerintem nagyon komolyan beszélgess el vele, hiszen ahogy mondtad is, a ti korotokban már nem fair dolog egymás idejével játszani. Ha nem akar babát és házasságot, mondja meg. Te már lassan így is kicsúszol az időből. Gondolom 35 körül lehetsz. Egy nőnek a 40 év a nagyon felső határ. Ha vársz még mellette 1-2 évet, szinte esélytelen hogy lesz még időd párt találni - hiszen családot alapítani nem ajánlatos 2-3 hónap együttlétre. Még ha 25 vagy 30 lenne, azt mondom van hova húzni az időt. De így...
2015. márc. 8. 01:36
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy valami problémája van a párodnak? Munkahelyi vagy egyéb stresszre, esetleg betegségre gondolok, a halogatás és a szexuális életetek változása miatt. Ha biztos vagy benne, hogy nincs harmadik fél emögött, akkor átgondolnám ezt a lehetőséget is. Mindenképp meg kellene beszélnetek a gondot, ha magadban őrlődsz, az előbb-utóbb felemészti a kapcsolatot.
2015. márc. 8. 01:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!