Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja az eljegyzést, a babát?
Nagyon szomorú vagyok. Félek, nagyon rossz irányba tart a kaocsolatunk. 2 éve élünk együtt, 3 éve vagyunk együtt. Ő a negyvenes évei közepén, én a harminas közepén.
Kb. egy éve megbeszéltük, hogy jöhet a baba, az eljegyzés, csak előbb 1-2 dolgot intézzünk még el. Azóta is semmi. Azóta is ragaszkodik ahhoz, hogy szedjem a fogamzásgátlót. Eljegyzés azóta sem történt. Sőt, még a szexuális életünknek is ártott, lassan heti egyszer, sőt lasan már csak kéthetente egyszer szeretkezünk. Ezt is nagyon keveslem, néha már a falat kaparom.
Szeretője biztos nincs. Arra gondoltam, hogy sok neki a házasság és gyerek téma, és ezért lett visszafogott a szex terén is. Mindig amikor felhozom, azt mondja, majd.Nemsokára.
De ez olyan, mintha odázni szeretné a dolgokat. Viszont már nem is vagyunk huszonévesek, hogy játszunk egymás idejével.
Amúgy nagyon jó ember, és szeret engem, és én is őt.
De mindig azt mondja, akarja, komolyan gondolja, csak még várjunk egy kicsit.
Amúgy nagyon szép a kapcsolatunk, de valamiért nekem mégsem elég. Ha huszonévesek lennénk, elfogadnám, hogy korai. De a mi korunkban már nem várhat az ember még 3-4 évet, mert hamar múlik az idő, és kifutunk a gyerekvállalásból
Az fáj nagyon, hogy nem tudom, csak hiteget-e engem, vagy akár magát is.
Kérek mimdemkit, hogy ne pontozzatok le senkit. Nekem a 3. válaszoló válasza is hasznos.
Mert igen, akár korai is lehetne a téma, ha nem lennénk már ennyi idősek.
"De mindig azt mondja, akarja, komolyan gondolja, csak még várjunk egy kicsit."
Persze, egy kicsit... 1 évet, kettőt, majd még 1-2 évet....
Nem veszed észre, hogy hitegetnek, és az úrnak esze ágában sincs házasodni, családot alapítani???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!